• چهارشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401112619841
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

شیوع سالَک در منطقه کاشان،  ۳۲ درصد کاهش پیدا کرده است

شیوع سالَک در منطقه کاشان،  ۳۲ درصد کاهش پیدا کرده است

ایسنا/اصفهان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اقدام‌های مناسب بهداشتی باعث شد که شیوع بیماری سالک در منطقه کاشان نسبت به سال گذشته، ۳۲ درصد کاهش پیدا کند و تعداد مبتلایان از ۵۰۷ نفر به ۱۶۳ بیمار رسیده است.

مهدی دلاوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مخزن شیوع بیماری سالک در منطقه کاشان ۳۲ کانون فعال است که ۹ کانون آن مربوط به شهرستان کاشان و بقیه متعلق به بخش شمالی شهرستان آران و بیدگل است که مبارزه با ناقل و مخزن‌های بیماری سالک در سطح ۴۱ هزار هکتار از مناطق آلوده انجام شد.

وی افزود: وضعیت جمع‌آوری پسماندهای عفونی مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان که سال‌های گذشته مورد اعتراض شهروندان بود، با پیگیری و تلاش کارشناسان در بخش بهداشت محیط باعث شد که امسال کاملاً به‌صورت بهداشتی جمع‌آوری شود.

دلاوری تصریح کرد: ۱۱ هزار واحد صنفی زیر پوشش واحد بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان است که سال جاری، ۵۰ هزار و ۳۷۹ مورد بازرسی از مرکزهای تهیه و توزیع مواد غذایی و مکان‌های عمومی انجام شد که ۱۹ هزار و ۳۹۰ اخطار برای متخلفان صادر شده و ۶۶ پرونده نیز به مرجع قضایی ارسال شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ساماندهی وضعیت جمع آوری پسماند عفونی واحدهای تحت پوشش دانشگاه از طریق تهیه و ارائه برنامه جمع‌آوری و پیگیری و رفع نقص به ۸۰ درصد شاخص مراکز درمانی دارای عملیات بی‌خطرسازی پسماند عفونی ارتقا یافته است.

وی افزود: کنترل کیفی آب ۹ استخر شنا در قالب ۱۴۵ بازدید به‌صورت ۶۱۲  مورد کلرسنجی، کدورت و PH  آب استخر با ۹۰ درصد مطلوبیت، ۳۴۲ مورد نمونه‌برداری میکروبی از آب استخر  و  ۹۹ درصد مطلوبیت از دیگر برنامه‌های معاونت بهداشتی بوده است.

دلاوری تصریح کرد: بررسی ۹ مورد طغیان‌های ناشی از آب و غذا، انجام شد که  چهار طغیان ناشی از مسمومیت مواد غذایی و پنج  طغیان به‌صورت نامشخص مورد آزمایش و مطالعه قرار گرفت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: کنترل و ساماندهی عرضه محصولات دخانی در مراکز عرضه مجاز، منجر به ۱۲۰ اخطار ممنوع بودن مصرف دخانیات در مکان‌های عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی که شش پرونده به دادگاه فرستاده شد و ۱۳ مرکز غیرمجاز عرضه کننده قلیان تعطیل شده است.

وی تصریح کرد: برنامه ملی شهر و روستای بدون دخانیات با تمرکز بر حذف پایدار عرضه قلیان در شهر نوش‌آباد و روستای قاسم‌آباد در حال اجرا است و گواهینامه بیمارستان بدون دخانیات برای بیمارستان‌های  آیت‌الله یثربی و سیدالشهدا صادر شده است.

دلاوری گفت: یک کارگاه زیرزمینی که در شرایط غیربهداشتی و با استفاده از برچسب‌های تقلبی اقدام به تولید و عرضه بیش از ۲ تن محصولات ترش و ملس کرده بود، با مجوز دادستان تعطیل و پرونده متخلف برای  رسیدگی به مرجع قضایی فرستاده شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha