شهرام پیشهور افزود: این عملیات با استفاده از سموم قارچ کش بذور گندم علیه بیماریهای بذر زادی نظیر انواع سیاهکها ضد عفونی میشوند.
وی با بیان اینکه تا پایان دیماه در سطح ۲۷ هزار و ۸۱۰ هکتار در مزارع و باغات استان مبارزه غیرشیمیایی انجام شده است، تصریح کرد: این مبارزه با استفاده از انواع فرمونها، سموم میکروبی، تلهها، کارتها و نوارهای جلب کننده حشرات و سایر مواد و عوامل بیولوژیک نسبت به مبارزه با عوامل خسارتزای گیاهی اقدام میشود.
پیشهور اضافه کرد: در سطح ۹۵ هزار و ۳۵۶ هکتار از مزارع و باغات استان مبارزه مکانیکی و زراعی انجام شده و بیش از ۱۱۶ هزار و ۷۴۸ هکتار هم عملیات ردیابی و مبارزه با عوامل قرنطینه گیاهی انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه مهمترین این عملیات مربوط به نماتد سیست طلایی سیب زمینی است، خاطرنشان کرد: جوندگان مضر صحرایی یکی از عوامل مهم خسارتزای انواع محصولات زراعی و باغی محسوب میشوند که در برخی از سالها به دلایل مختلف به حالت طغیانی درمیآیند.
بهگزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان همدان، از ابتدای سال تا پایان دی ماه در سطحی افزونبر ۳۲۰۲ هکتار انجام شده است.
انتهای پیام
نظرات