معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری نیشابور در همین خصوص با حضور در جمع تجمع کنندگان و همچنین جلسه با چهار نفر از دانشجویان دختر به نمایندگی از ۵۰ نفر معترض به گفت و گو پرداخت.
یکی از دانشجویان در این نشست عنوان کرد: ما در ترمهای گذشته، خوابگاه در اختیار داشتیم اما از روز گذشته اعلام شد در این ترم باید خوابگاه را تخلیه کنیم چون توسط دانشجویان ورودی جدید رزرو شده است.
یکی دیگر از دختران دانشجو گفت: اگرچه تعدادی از دانشجویان را دانشگاه فنی و حرفهای به خوابگاه دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور معرفی کرده بود، اما مسئولان دانشگاه آزاد با اعلام اینکه دانشگاه فنی و حرفهای به تعهدات خود عمل نکرده است، عذر ما را خواستند و مجبور به تخلیه خوابگاه شدیم.
یکی دیگر از تجمع کنندگان نیز به ایسنا گفت: برخی دانشجویان از نظر اقتصادی توانایی اجاره منزل مسکونی و یا استفاده از خوابگاه دانشگاه آزاد را ندارند و اگر اینطور باشد باید ترک تحصیل کنند. چرا مسئولین دانشگاه فنی و حرفهای به نسبت امکانات، دانشجو پذیرش نمیکنند که امروز با این مشکلات مواجه نشویم؟
احمد شافعی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری نیشابور در نشست با نمایندگان دانشجویان دختر ضمن قول مساعد برای رفع این مشکل برای پیگیری موضوع با مدیران دانشگاههای فنی و حرفهای دختران و دانشگاه آزاد اسلامی تماس گرفت.
وی با توجه به مشکلات به وجود آمده دستور فوری برای حل و فصل مشکلات را داد. احمد شافعی در گفت وگو با دانشجویان ضمن رفع نگرانیهای ایجاد شده، بیان کرد: در اسرع وقت مشکلات رفع خواهد شد.
اولویت استفاده از خوابگاه با دانشجویان جدیدالورود
ملیحه فکور، رئیس دانشکده فنی و حرفهای دختران نیشابور در همین خصوص در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر ۶۵۰ نفر از دانشجویان غیربومی هستند، گفت: در سال ۹۶ خوابگاه دختران دانشکده با کمک و حمایت خیرین با ظرفیت ۱۶۰ نفر به بهرهبرداری رسید.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تعداد دانشجویان غیربومی بیشتر بود، استفاده از خوابگاه را اولویتبندی کردیم و اولویت استفاده از خوابگاه برای دانشجویان جدیدالورود قرار گرفت.
فکور اظهار کرد: این افراد چون تازه وارد مرحله تحصیلات عالی شدهاند و با شهرستان نیشابور آشنایی ندارند و از سویی برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل همان ابتدای ثبتنام به دانشجویان غیربومی اعلام شده که فقط ترم اول میتوانند از ظرفیت خوابگاه استفاده نمایند.
وی با بیان اینکه پس از گذشت یک ترم تحصیلی این دانشجویان به مرور از خوابگاههای خودگردان یا منازل مسکونی اجارهای میتوانند استفاده کنند، گفت: هرچند به دلیل ویروس کرونا دانشجویانی داشتیم که از آغاز تحصیل در نیشابور حضور نداشتند اما با حضوری شدن کلاسها این اشخاص به جمع ورودیهای جدید دانشگاه اضافه شدند که موجب کمبود فضای خوابگاهی شدیم.
رئیس دانشکده فنی و حرفهای دختران نیشابور گفت: در این راستا تصمیم گرفته شد کارگاههای علمی دانشکده که در طبقه زیرین خوابگاه فعال بود تخلیه و تبدیل به محیط خوابگاهی شوند، با کمک خیرین هم امکانات لازم خوابگاه از جمله تختخواب، فرش و سایر لوازم تهیه شد.
وی با اشاره به اینکه در نهایت ۸۰ نفر دیگر به ظرفیت خوابگاهی دانشکده دختران اضافه شد، به هماهنگیهای معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری نیشابور و برگزاری نشستهای متعدد در این خصوص اشاره کرد و افزود: بر اساس تفاهمنامهای که بین دانشگاه فنی و حرفهای و دانشگاه آزاد منعقد شد برای ۳۰۰ نفر از ظرفیت خوابگاه دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار دانشجویان دختر دانشگاه فنی و حرفهای قرار گرفت.
فکور افزود: خوابگاه دانشگاه آزاد در ازای یک ترم تحصیلی مبلغ ۲ میلیون تومان از هر دانشجو به صورت اقساطی دریافت میکند که نسبت به خوابگاههای خودگردان مبلغ اندکی است که اگر دانشجویی قادر به پرداخت نباشد میتواند از دانشگاه فنی و حرفهای وام دانشجویی در هر ترم دریافت نماید.
وی گفت: هم اکنون جای هیچ گونه نگرانی نیست و هماهنگیهای لازم در خصوص اسکان دانشجویان انجام شده است.
انتهای پیام
نظرات