• سه‌شنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۷:۱۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401112518883
  • خبرنگار : 71664

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد؛

۸۳ درصد خوابگاه‌های علوم پزشکی نیازمند بازسازی یا تجهیز هستند

 ۸۳ درصد خوابگاه‌های علوم پزشکی نیازمند بازسازی یا تجهیز هستند

مدیرکل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی گفت: ۱۷ درصد از خوابگاه‌های ملکی دانشگاه‌های وزارت بهداشت از منظر فنی، شرایط قابل قبول را دارند و ۸۳ درصد باقیمانده نیازمند بازسازی یا تجهیز هستند.

دکتر حمیدرضا اشراقی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی گفت: ۱۷ درصد از خوابگاه‌های ملکی دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از منظر فنی، شرایط قابل قبول را دارند و ۸۳ درصد باقیمانده نیازمند بازسازی یا تجهیز هستند. خوابگاه‌های دانشجویی به عنوان خانه دوم دانشجویان محسوب می‌شوند و دانشجویان مدت زمان زیادی را در این مکان صرف می‌کنند؛ به همین دلیل از مسئولان می‌خواهم که به این موضوع توجه کنند. 

وی تاکید کرد: اگر خوابگاه ها از شرایط مناسبی برخوردار باشند این موضوع در نشاط و افزایش روحیه دانشجویان تاثیر می‌گذارد. لذا از خیرین می‌خواهم که در قالب پویش ملی «سخاوت» که با هدف ساخت، بازسازی و تجهیز خوابگاه های دانشجویی (مجردی و متاهلی) برگزار می‌شود، در بحث  تجهیز و بهسازی خوابگاه ها و امکان دانشجویی به ما کمک کنند. هرچه میزان امور رفاهی مطلوب‌تر باشد دانشجویان با آسودگی خیال بهتری، امور آموزشی و پژوهشی را انجام می‌دهند.

وی درباره بودجه مورد نیاز برای بهسازی و خرید تجهیزات خوابگاه‌های دانشجویی گفت: تجهیز و بهسازی خوابگاه‌های دانشجویی مجردی در سال آینده به ۱۷۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز دارد. حدود ۳۴ هزار دانشجوی متاهل در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مشغول به تحصیل هستند و تعداد سوئیت‌های متاهلی حدود ۸۰۹ واحد است و با توجه به اینکه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در کانون توجه قرار گرفته است، حدود ۸۰ واحد سوییت متاهلی در روز ۱۹ بهمن ماه افتتاح شد. 

دکتر اشراقی ادامه داد: بر اساس هدف‌گذاری‌های انجام شده، درنظر داریم که ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متاهلی به ظرفیت کنونی اضافه کنیم. اضافه شدن ۱۲۰۰ واحد خوابگاهی به ظرفیت فعلی محقق نمی‌شود، مگر اینکه ۹۵۰ میلیارد تومان پول برای تجهیز و تغییر کاربری ساختمان‌های مازاد دانشگاه‌ها لحاظ شود. 

۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان یارانه برای تامین بودجه تغذیه دانشگاه‌ها در سال آینده نیاز است

دکتر اشراقی ضمن اعلام منابع مالی مورد نیاز برای تامین تغذیه دانشجویان دانشگاه‌های علوم‌پزشکی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در فصل بودجه‌بندی قرار داریم از مسئولان سازمان برنامه و بودجه  و کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی استدعا می‌کنم که منابع لازم جهت تامین تعذیه دانشجویان را در اختیار ما قرار دهند. ردیف کددار و بودجه نشان‌داری برای تغذیه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در  بودجه سال ۱۴۰۱ از سوی کمیسیون‌های تخصصی و سازمان برنامه و بودجه درنظر گرفته نشده بود. 

مدیرکل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه این انتظار وجود دارد که دانشگاه‌های وزارت بهداشت همانند دانشگاه‌های وزارت علوم در مبحث تغذیه دارای بودجه "نشان‌دار" شوند، گفت: دانشگاه‌های وزارت علوم از چنین مولفه‌ای برخوردار هستند اما چنین موضوعی برای دانشگاه‌های وزارت بهداشت درنظر گرفته نشده است. 

مدیرکل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش‌پزشکی گفت: برمبنای کارشناسی‌های مورد نظر سازمان برنامه‌ و بودجه، برای تامین تغذیه دانشجویان دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، حداقل به مبلغ ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان یارانه در کنار درآمد اختصاصی دانشگاه‌ها نیاز داریم و این انتظار وجود دارد که این موضوع مورد توجه نمایندگان مجلس قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha