«فاطمه دهقان» هدف از اجرای این طرح را برقراری عدالت در زمینه دسترسی به امکانات بهداشتی و ارتقای سلامت دانش آموزان دختر با اولویت مناطق محروم و کم برخوردار در مدارس دخترانه دوره دوم ابتدایی پایه ششم و دوره اول متوسطه در پایه هفتم ذکر کرد.
وی اظهار کرد: با وجود ارتقای سطح آگاهی خانوادهها نسبت به مسائل رشد تربیتی و جسمی دختران، اما برخی دانش آموزان دختر به ویژه در مناطق محروم آمادگی مواجه شدن با تغییرات دوره حساس نوجوانی را ندارند بنابراین در این طرح تلاش میشود تا دانش آموزان با شناخت و آگاهی بهتر با دوران بلوغ آشنا شوند .
مشاور امور زنان آموزش و پرورش استان با اشاره به طرح بشری و لزوم برگزاری برنامههایی در زمینه بهبود وضعیت بهداشتی آموزشی دانشآموزان دختر، تأکید کرد: دوران نوجوانی، یک انقلاب درونی است که دانش آموزان در این دوران به تحولات جسمانی و روانی دست مییابند.
وی با بیان این که سلامت دوره نوجوانی، نشاط و شادابی در سن بلوغ میتواند تضمینکننده سلامت فردای جامعه باشد، ویژگیهای خاص دوران نوجوانی و اهمیت سلامت جسمانی، عاطفی و روانی در این دوران برای والدین و دانشآموزان را یاداور شد و گفت: دختران دانشآموز امروز مادران فردای جامعه هستند که این خود مستلزم آموزشهای لازم به این قشر است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان، دهقان در پایان افزود: اجرای مطلوب و مناسب این طرحها زمینهای را فراهم میکند تا سطح بهداشت و سلامت دانشآموزان ارتقا یابد و برای دستیابی به این امر باید تلاش همهجانبهای انجام شود.
انتهای پیام
نظرات