• یکشنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۰:۴۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401112317990
  • خبرنگار : 50548

معاون انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی مشهد تشریح کرد

نمایشگاه فرصت‌های شغلی دانشگاه فردوسی مشهد فرصتی برای جذب شدن دانشجویان در بازار کار

نمایشگاه فرصت‌های شغلی دانشگاه فردوسی مشهد فرصتی برای جذب شدن دانشجویان در بازار کار

ایسنا/خراسان رضوی معاون ارتباط با صنعت و جامعه انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: امسال تلاش داریم در نمایشگاه فرصت‌های شغلی (FUM JOB) به شرکت‌های نیازمند فرصت‌های شغلی از جمله کارورزی، کارآموزی و استخدام که می‌توانند از ظرفیت دانشجویان انجمن‌های علمی بهره‌مند شوند، غرفه اختصاص دهیم تا معرفی شرکت و مصاحبه با دانشجویان فعال در این نمایشگاه صورت گیرد.

محمد طلعتی امروز، ۲۳ بهمن، در نشست خبری «دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت» و «نخستین رویداد ملی پویش» که در تالار اندیشه دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، درباره نمایشگاه فرصت‌های شغلی (FUM JOB) این دوره از جشنواره حرکت بیان کرد: هر سال رویداد حرکت برگزار می‌شود تا فعالیت‌های یک ساله انجمن‌های علمی دانشجویی هر دانشگاه ارزیابی شود و در کنار آن نمایشگاهی هم برپا می‌شود تا دستاوردهای یک ساله این انجمن‌ها در معرض دید عموم قرار گیرد.

وی ادامه داد: با اسقبال روزافزون از این نمایشگاه سعی کردیم از شرکت‌های خارج از دانشگاه دعوت کنیم تا هم با فعالیت‌های دانشجویان آشنا شوند و هم زیست‌بوم مناسب همکاری دانشجویان با صنایع را شکل دهیم. سال گذشته برای اولین بار با ادبیات جدیدی این نمایشگاه برگزار شد و هدف آن بود تا دوباره در دوران پساکرونا بسترسازی اولیه برای حضور شرکت‌ها انجام شود.

معاون ارتباط با صنعت و جامعه انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: امسال در جامعه دانشجویی بحران منابع انسانی کارآمد مشهود است. کارآمدی یعنی شرکت‌ها در مراوداتی که با دانشگاه‌های سراسر کشور دارند، نیروی انسانی را جذب می‌کنند ولی نیروی انسانی جذب شده نهایتا تا یک سال به همکاری ادامه می‌دهد و به علت‌های مختلفی همکاری ادامه نمی‌یابد.

طلعتی اظهار کرد: با این نمایشگاه دسترسی به شرکت‌ها و صنایع را برای دانشجویان بیشتر کرده‌ایم تا دانشجویان برای ارائه مهارت‌های‌شان فرصت مراجعه به شرکت‌های مختلف را داشته باشند. طبق تجربیات ما هر همکاری کوتاه‌مدت به صورت تضمینی منجر به همکاری‌های استراتژیک بلندمدت شده است.

وی با بیان اینکه سعی شده در نمایشگاه امسال از رشته‌های مختلف شرکت‌هایی حضور داشته باشند، به ارائه آماری از وضعیت نمایشگاه در سال گذشته پرداخت و گفت: حدود ۷۵۰ نفر بازدیدکننده در سال گذشته داشته‌ایم و پیش‌بینی‌مان برای سال جاری آماری در حدود ۲۵۰۰ نفر بازدیدکننده است.

برگزاری نشست بررسی دغدغه‌های فعالیت‌های علمی دانشجویی پس از ۲ سال

همچنین امیرحسین سالاری، دبیر انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی مشهد نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: این ۲ رویداد با هدف معرفی و رونمایی از دستاوردها و فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، اشتغال‌آفرینی دانش‌بنیان، شبکه‌سازی مؤثر میان نیروی انسانی متخصص و صنایع مرتبط با دانشگاه برگزار می‌شود.  

وی  افزود: دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت، نخستین رویداد ملی پویش (نشست دبیران و کارشناسان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور) و نمایشگاه جامع فرصت‌های شغلی (FUM JOB) از ۲۵ تا ۲۷ بهمن ماه سال جاری در دانشگاه فردوسی مشهد به صورت همزمان برگزار می‌شود.

دبیر انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص جشنواره دانشگاهی حرکت عنوان کرد: هر ساله انجمن‌های علمی دانشجویی در ۲ بخش دانشگاهی و ملی ارزیابی می‌شوند. امسال در بخش دانشگاهی، در مجموع حدود ۵۲ اثر به دبیرخانه رسیده که در ۹ حوزه و ۲ بخش، آثار برتر و شایسته تقدیر بررسی و نتایج در ۲۷ بهمن اعلام می‌شود. حوزه‌های این دوره عبارتند از حوزه انجمن برتر، انجمن خلاق، مسابقه، تولید محتوای دیجیتال، اختراع کتاب مادری، آموزش، بخش ویژه، نشان تلاش و نشریه.

سالاری در خصوص رویداد پویش که همزمان با جشنواره حرکت برگزار می‌شود، بیان کرد: تا قبل از شیوع کرونا، هر ساله دبیران و کارشناسان انجمن‌های علمی دانشگاه‌ها طی نشستی مشکلات و دغدغه‌های فعالیت‌های علمی دانشجویی خود را مطرح می‌کردند و امسال هم پس از ۲ سال وقفه این نشست به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود و ۸۶ نفر از کارشناسان و ۸۱ نفر از دبیران انجمن‌های علمی کشور برای حضور در این نشست در سامانه ثبت نام کرده‌اند.

وی ادامه داد: تفاوت این نشست با نشست‌های قبلی در این است که دبیران و کارشناسان در سامانه معرفی شده از سمت وزارت، دغدغه‌ها و مشکلات را در حوزه‌های معرفی شده قید و همچنین راهکارهای موفق و عملی مد نظرشان را ذکر می‌کنند. نتیجه آنچه از سامانه دریافت می‌شود در نشست‌های تخصصی با حضور معاونین و مسئولین وزارت علوم و سیاست‌گذاران دخیل در این حوزه‌ها مطرح می‌شود و در اختتامیه نتایج اعلام خواهد شد.

دبیر انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی مشهد اضافه کرد: از دبیران و کارشناسان انجمن‌های علمی درخواست شده تا دغدغه‌ها، چالش‌ها و برنامه‌های خود را در حوزه‌هایی نظیر پشتیبانی و تامین مالی، آیین‌نامه و دستورالعمل‌های وزارتی و کشوری، رسانه و روابط عمومی، جذب و حفظ  ساختار دانشجویی و رویدادهای کشوری وزارت علوم  مطرح کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha