به گزارش ایسنا، پس از پایان محدودیت های کرونایی در چین از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی، این کشور شاهد افزایش چشمگیر مبتلایان به کووید۱۹ بوده است. در همین حال کارشناسان نگران بودند که این افزایش در تعداد مبتلایان به کووید۱۹ منجر به جهش های جدید ویروس و ظهور سویه جدیدی از آن شود.
با این حال مطالعه جدید محققان چینی که ۴۱۳ نمونه از پکن را بین ۱۴ نوامبر تا ۲۰ دسامبر تجزیه و تحلیل کردند نشان داد که "هیچ مدرکی مبنی بر ظهور انواع جدید ویروس کرونا" در این مدت وجود ندارد.
همچنین بیش از ۹۰ درصد از موارد ابتلا را نیز در این کشور زیرسویه های BF.۷ و BA۵.۲ امیکرون تشکیل می دادند که از قبل در چین وجود داشتند.
بر اساس مطالعه منتشر شده در مجله لنست، BF.۷ سه چهارم نمونه ها را تشکیل می داد، در حالی که بیش از ۱۵ درصد موارد ابتلا را BA۵.۲ تشکیل می داده است.
با این حال کارشناسان اعلام کرده اند انجام تست های کرونا نیز در چین کاهش یافته که این امر بر نتایج این مطالعه تاثیر گذار بوده است.
به گزارش مدیکال اکسپرس، همچنین هنوز زمان زیادی از برداشته شدن محدودیت های سختگیرانه کرونایی در چین نگذشته و بررسی ها در این زمینه می بایست ادامه یابد.
انتهای پیام
نظرات