• دوشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401111712682
  • خبرنگار : 50084

سرمربی نیان الکترونیک مشهد:

فاصله نیمکت و بازیکنان اصلی تیمم زیاد است

فاصله نیمکت و بازیکنان اصلی تیمم زیاد است

ایسنا/خراسان رضوی سرمربی نیان الکترونیک مشهد گفت: مسابقه سختی مقابل شهرداری ارومیه داشتیم و در دقایقی کنترل بازی را از دست دادیم.

حامد صمدی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص پیروزی تیمش مقابل شهرداری ارومیه در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر والیبال اظهار کرد: مسابقه سختی را پشت سر گذاشتیم. شهرداری در بازی دور رفت هم ما را اذیت کرده بود و مقابل این تیم شکست خورده بودیم. متاسفانه در بازی همه بازیکنانم را به طور کامل در اختیار نداشتم و مجبور شدم از چند بازیکن مصدوم در ترکیب تیمم استفاده کنم.

سرمربی جوان تیم والیبال نیان الکترونیک در ادامه افزود: این را قبلا هم گفته ام و بازهم تکرار می کنم، متاسفانه تیم ما در بسیاری از پست‌ها بازیکن جانشین مناسب ندارد و همین کار را برای تیم ما سخت می‌کند. برخی بازیکنان اصلی ما از لحاظ سنی نسبت به بقیه بازیکنان حاضر در لیگ بزرگتر هستند و همین مورد احتمال مصدومیت آن ها را افزایش می‌دهد. جوانانی روی نیمکت داریم که در شرایط لزوم از آن‌ها استفاده می کنیم اما واقعیت این است که فاصله بین نیمکت تا بازیکنان اصلی مان زیاد است.

صمدی در ادامه نسبت به حواشی و اتفاقت این بازی هم واکنش نشان داد و گفت: داور کار خودش را انجام می دهد و تیم ما یا حریف هرچقدر هم اعتراض کنیم تغییری در تصمیمات داور ایجاد نمی شود، منتهی زمانی که سیستم کمک داور ویدیویی فعال باشد، این اشتباهات به حداقل خواهد رسید. شما همین مسابقه را ببینید. هم تیم ما و هم تیم شهرداری نسبت به داوری این مسابقه اعتراض داشتند، خب قاعدتا یک جای کار ایراد دارد.

وی در پایان به مسابقه پلی آف تیمش هم اشاره کرد و گفت: متاسفانه در شرایط کنونی به جای اینکه تمرکزمان روی بازی پلی آف باشد باید به مصدومیت و ریکاوری بازیکنان‌مان فکر کنیم. در بازی امروز امین علوی و رحمان داوودی را علیرغم مصدومیتی که داشتند به ناچار بازی دادیم و همین کار ما را برای بازی های پیش رو سخت تر از قبل می کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha