• یکشنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401111612224
  • منبع : باشگاه دانشجویان

فراخوان دریافت مقاله برای نشریه «آپــر» منتشر شد

فراخوان دریافت مقاله برای نشریه «آپــر» منتشر شد

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران، جهت چاپ در نشریه «آپر» مقاله می‌پذیرد.

به گزارش باشگاه دانشجویالن ایسنا،  نشریه  دانشجویی «آپر» برای انتشار شماره پنجم، در دو بخش «حوزه فرآورده‌های گوشتی» و بخش «عمومی» مقاله می پذیرد.

"ایمنی فرآورده‌های گوشتی"، "جایگزین‌های نیتریت و نیترات در فرآورده‌های گوشتی"، "فرآیند تولید محصولات گوشتی"، "افزودنی‌های محصولات گوشتی"، "فساد محصولات گوشتی"، "میکروبیولوژی محصولات گوشتی" و "محصولات گوشتی نوین" عناوین موضوعات بخش فرآورده های غذایی است و انتخاب موضوع آزاد در حوزه صنایع غذایی محوریت بخش عمومی این نشریه است که دانشجویان و علاقه‌مندان می‌توانند با نشریه همکاری کرده و مقالات خود را به چاپ برسانند.

علاقه‌مندان می توانند مقالات خود را در قالب محورهای یاد شده تا ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۱ جهت چاپ در نشریه ارسال کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شناسه ShivaYousefnezhad در ارتباط باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha