علی رحمانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: خرید کالا از بورس کالا این روزها بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته است، بورس کالا، یک مکانیزم شفاف است که در آنجا کالا با قیمت مصوب کارخانه و شرکت عرضه و پیشنهاد میشود و میتوان از آن بهعنوان یک سرمایهگذاری امن نام برد.
وی با بیان اینکه در بورس کالا معمولاً کالاهای خام و فرآوری نشده مانند فلزات، محصولات پتروشیمی، سیمان و محصولات کشاورزی دادوستد میشوند، افزود: بهتازگی خودرو نیز به لیست کالاهای قابل معامله در بورس کالا اضافه شده است از همین روی داد و ستد در بورس کالا نسبت به گذشته پررنگتر شده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری قزوین بیان کرد: بزرگترین مزیت بورسکالا، نظارت بر قیمتهای عرضه و تقاضا است.
وی عنوان کرد: برخی شرکتهای سرمایهگذاری در گذشته و حال وجود دارند که سرمایهگذاری در آنها ریسک بالایی دارد، بنابراین توصیه میشود چنانچه شهروندی قصد سرمایهگذاری در یک شرکت دارد، حتماً به بورس کالا بپیوندد.
رحمانی با بیان اینکه سوددهی افراد در بورس کالا بستگی به انتخاب کالا دارد، تصریح کرد: تأکید میشود، افراد پیش از ورود به هر بازار سرمایه نسبت به انتخاب خود از آگاهی لازم در خصوص بازار آن کالا و میزان سود حاصل از آن برخوردار شوند.
تعداد شرکتهای دانشبنیان در قزوین افزایش یابد
وی در ادامه صحبتهای خود، به وضعیت اقتصادی استان و لزوم دانشبنیانسازی تولید در قزوین پرداخت و گفت: در سال تولید، دانشبنیان، اشتغال آفرین، تسهیلاتی برای پارک علموفناوری در نظر گرفته شده بود که ۱۰۰ درصد آن جذب شد و حتی فراتر از رقم و میزان مقرر به پارک علموفناوری قزوین اعتبار تزریق شده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری قزوین، با بیان اینکه در سال آینده نیز حمایت از دانشبنیانیها ادامه دارد، بیان کرد: در تلاشیم تا طرح پردیس علموفناوری در قزوین به وقوع بپیوندد. در این میان تلاش و عملکرد شرکت شهرکهای صنعتی نقش بسزایی در تحقق این امر دارد.
وی در پایان گفت: در استان قزوین بهتعداد شرکتهای دانشبنیان آنطور که باید و شاید توجه نشده است که این موضوع در سال آینده حتماً مورد بررسی بیشتری قرار میگیرد؛ اما شایان ذکر است که علیرغم تعداد، حجم و کارآیی شرکتهای دانشبنیان در چرخه تولید و حل مسائل استان قابل توجه است.
انتهای پیام
نظرات