• چهارشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۳:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401111210117
  • خبرنگار : 50088

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان:

بالغ بر ۱۲۰ شرکت در خراسان رضوی ادوات کشاورزی تولید می‌کنند

بالغ بر ۱۲۰ شرکت در خراسان رضوی ادوات کشاورزی تولید می‌کنند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: بالغ بر ۱۲۰ شرکت در استان ادوات کشاورزی تولید می‌کنند.

غلامحسین ساربان عصر امروز ۱۲ بهمن ماه در مراسم افتتاح نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی در محل نمایشگاه بین المللی مشهد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بالغ بر ۱۲۰ شرکت در خراسان رضوی ادوات کشاورزی تولید می‌کنند و طی ۱۰ سال گذشته به سمت تولید محصولاتی رفتند که کشاورزی حفاظتی را تحت پوشش قرار داده‌اند.

وی افزود: خراسان رضوی در انواع ادوات متعلق به کشاورزی حفاظتی در حوزه تولید سم پاش‌ها، بذرکارها و بیل‌های مکانیکی قابلیت بسیار بالایی دارد.

ساربان با اشاره به اینکه ۳۰۰ شرکت تولیدی در حوزه تولید ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی از این نمایشگاه استقبال کردند، بیان کرد: امسال برای اولین بار به صورت اختصاصی نمایشگاه ماشین‌های کشاورزی افتتاح شده است.

ادوات کشاورزی باعث افزایش بهره‌وری در کشاورزی می‌شوند

وی با تاکید براینکه ادوات کشاورزی باعث افزایش بهره‌وری در کشاورزی می‌شوند، مطرح کرد: خراسان رضوی طی ۱۰ سال گذشته حدود ۱۳۸۱ میلیارد تومان تسهیلات از محل طرح کشاورزی و مکانیزاسیون اعتبار جذب کرده است.

ساربان خاطرنشان کرد: در این ۱۰ ساله اتفاقات خوبی شامل ورود تکنولوژی‌های جدید به استان در زمینه دستگاه‌هایی همچون سمپاش‌ها، کمباین پنبه و کمباین چغندرقند و... رخ داده که کمک کرده بهره‌وری در بخش کشاورزی افزایش پیدا کند.

وی افزود: در حال حاضر در خراسان رضوی ۳۶ هزار دستگاه تراکتور در اختیار داریم که در پنج سال گذشته ۲۵ هزار دستگاه از این تعداد پلاک‌دار شده‌اند. عمده تراکتورهای بخش کشاورزی پلاک‌دار هستند و فقط ۱۲۰۰ دستگاه که وارداتی بودند و مدارک آنها ناقص بوده، پلاک دار نشده و همین موضوع یک مشکل برای کشاورزان است.

در ادامه موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد اظهار ‌کرد: در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی با عنوان تجهیزات و مکانیزاسیون که در مشهد برگزار شده ۱۷۰ شرکت داخلی حضور فعال دارند و این امر نشانگر این است که در این حوزه توانسته‌ایم موفق باشیم. نگاهی به گذشته نشان می‌دهد خواهیم دید که در حوزه تامین ماشین آلات و ادوات کشاورزی بسیار ضعیف بوده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه کشاورزی یکی از شغل‌های اساسی در ایران است و عده زیادی در این حوزه فعال هستند، افزود: در حوزه مکانیزاسیون، شرکت‌های دانش بنیان خیلی تاثیرگذار بوده و شاهد هستیم در روند تولید ماشین آلات و ادوات کشاورزی نقش آفرینی کرده‌اند. این‌مساله موجب صرفه جویی در هزینه‌های کشاورزی شده است.

وی مطرح کرد: لازم است وزارت جهاد کشاورزی سامانه‌ای طراحی کند تا این شرکت‌ها به شکل جدی‌تری بتوانند فعالیت کنند و از ظرفیت آنان نیز به خوبی استفاده شود. به اعتقاد ما اگر دولت به این بخش کمک کند، این موضوع موجب توسعه اشتغال و رونق اقتصاد کشور خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha