منصور خزایی افزود: از این سطح اطلاعات ۳۵۵۱ هکتار معادل ۹۳.۴ در قالب کشت قراردادی در سامانه شرکت بازرگانی دولتی توسط کارشناسان پهنه و دو نفر نیروی بسیج این شهرستان با پیگیری و اطلاعرسانیهای انجام گرفته، ثبت شده است.
وی با بیان اینکه مجری طرح کشت قراردادی گندم آبی، شرکت غله و خدمات بازرگانی استان با هماهنگی سازمان جهادکشاورزی است، اضافه کرد: اطلاعات سامانه پهنهبندی مبنای ثبت اطلاعات کشت قراردادی است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی فامنین، خزایی بیان کرد: مشوقهای خوبی برای این طرح در قالب کود، تخفیف بیمه، کمک کرایه حمل و ... ارائه میشود و کشاورزان در هر مرحله از کشت قراردادی میتوانند با استفاده از امکانات برنامه کاربردی از وضعیت قرارداد، اطلاعات مربوط به توزیع نهادهها، بیمه و ... اطلاع یابند.
وی با بیان اینکه هدف از اجرای کشت قراردادی این است که کشاورز اطمینان داشته باشد با اجرای الگوی کشت مشکلی در فروش محصول تولیدی نخواهد داشت، یادآور شد: از این به بعد کشاورزانی مشمول حمایتهای دولتی خواهند بود که الگوی کشت را اجرا کنند و ما امیدوار هستیم با اجرای طرح الگوی کشت شاهد افزایش درآمد کشاورزان و افزایش بهرهوری در تولید محصولات باشیم.
انتهای پیام
نظرات