• چهارشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401111209357
  • خبرنگار : 50046

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان:

زنجیره تولید گوشت در خراسان شمالی تکمیل می شود

زنجیره تولید گوشت در خراسان شمالی تکمیل می شود

ایسنا/خراسان شمالی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: زنجیره تولید گوشت در این استان تکمیل می شود.

محمد محمدزاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ایجاد زنجیره گوشت سفید (مرغ) در استان اظهار کرد: زنجیره تولید گوشت مرغ در استان تکمیل شده و در حال حاضر در استان واحدهای تولید مرغ اجداد، مرغ مادر و مرغ گوشتی وجود دارد.

وی افزود: در حال حاضر این استان فاقد واحد جوجه کشی است.

محمدزاده در ارتباط با زنجیره گوشت قرمز نیز بیان کرد: خراسان شمالی دارای بیش از ۲ میلیون راس دام سبک است.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات موجود در استان، خروج دام زنده به سایر استان ها است، ادامه داد: یکی از زیرساخت های لازم برای جلوگیری از این امر، ایجاد کشتارگاه های صنعتی و واحدهای بسته بندی است.

این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر در شهر بجنورد کشتارگاه صنعتی فعال بوده و یک سرمایه گذار در شهرستان شیروان نیز در حال سرمایه گذاری برای راه اندازی کشتارگاه صنعتی است.در این کشتارگاه علاوه بر کشتار دام، قطعه بندی، بسته بندی و حتی فرآوری نیز انجام می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بیان کرد: سرمایه گذاری برای ساخت یک باب کشتارگاه صنعتی در شهرستان اسفراین نیز در حال انجام است.

گفتنی است در خراسان شمالی ۱۰۸ واحد پرورش مرغ وجود دارد که ۱۰۴ واحد از این تعداد فعال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha