علی انصاری فرد امروز چهارشنبه ۱۲ بهمن در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه در سال ۱۴۰۱ در راستای اجرای طرح «ن» تبصره ۱۷ ماده واحده بودجه کل کشور در راستای حفاظت مالی مناسب از بیماران خاص و صعب العلاج، صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج در سازمان بیمه سلامت تشکیل شد.
وی افزود: در گذشته پنج بیماری جزء بیماریهای خاص بودند اما خوشبختانه با تشکیل این صندوق این بیماریها به ۲۷ بیماری افزایش پیدا کرده و بستههای خدمتی گستردهای اعم از ویزیت، دارو، خدمات پزشکان، توانبخشی و پارکلینیک در سامانههای نسخه الکترونیک لحاظ شده که این حمایتها مشمول مراکز خصوصی هم میشود.
رئیس اداره اسناد پزشکی ادارهکل بیمه سلامت استان گلستان، شرط بهرهمندی از مزایای صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج را در استفاده پزشکان از نسخه الکترونیک سازمان بیمه سلامت برای تجویز این خدمات دانست و بیان کرد: یک هزار و ۷۳۵ بسته خدمتی برای این بیماریها در سامانه بیمه سلامت برای ۲۷ بیماری پیادهسازی شده است.
انصاریفرد، بیماریهای تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیز صفاقی، دیالیز خونی، بیماریهای موکوپلی ساکاریدوز، بیماری بال پروانهای، اسامای تیپ یک و دو و سه، بیماری سی اف، اوتیسم، گروه سرطانها با تمام طیفها، بیماریهای قلبی و عروقی، پیوند سلولهای بنیادی و خونساز، پیوند کلیه، پیوند کبد، پیوند قلب و پانکراس، پیوند روده و پیوند ریه، بیماریهای مزمن روانی، صرع مقاوم به درمان، پارکینسون و آسیبهای شنوایی شدید را از جمله بیماریهای تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج اعلام کرد.
به گفته وی، بیمارانی که در گذشته از خدمات بیمه سلامت استفاده کردند برای بهرهمندی از این خدمات صندوق، به طور خودکار در سامانهها شناسایی میشوند اما برای بیماریهای جدید شهروندان باید به سایت سامانه خدمات شهروندی بیمه سلامت مراجعه کرده و برای ثبتنام اقدام کنند.
رئیس اداره اسناد پزشکی ادارهکل بیمه سلامت استان گلستان در پاسخ به این پرسش که آیا صرفاً افراد تحت پوشش بیمه سلامت از این خدمات بهرهمند میشوند، پاسخ داد: مزایای این صندوق در اختیار سازمان بیمه سلامت است و نیروی مسلح و تأمین اجتماعی باید سامانههای صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج را در سامانه خود بارگذاری کنند تا بیمه شدگان آنها از مزایای این صندوق بهرهمند شوند.
انصاریفرد تأکید کرد: بیماران خاص و صعب العلاج اعم از بیمه شدگان تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح میتوانند سالانه ۵۰ میلیون تومان از خدمات صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج بهرهمند شوند.
وی با اشاره به اینکه بستههای خدمتی از ابتدای آبان ماه سال جاری در سامانهها اعمال شده اما به طور جدی از ابتدای آذر ماه در استان گلستان آغاز شده است، تصریح کرد: تاکنون دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه درمان به بیماران خاص استان گلستان پرداخت شد.
انتهای پیام
رئیس اداره اسناد پزشکی بیمه سلامت گلستان مطرح کرد؛
شرط بهرهمندی از خدمات صندوق بیماران خاص/ اسامی ۲۷ بیماری تحتپوشش
ایسنا/گلستان رئیس اداره اسناد پزشکی ادارهکل بیمه سلامت استان گلستان، اسامی ۲۷ بیماری تحتپوشش «صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج» را تشریح کرد و گفت: تاکنون دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه درمان به بیماران خاص استان پرداخت شد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات