خلیل زاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: افرادی که نیاز به مشاوره و یا مداخله فوری دارند می توانند به خط اورژانس اجتماعی (۱۲۳) تماس بگیرند و از خدمات این مرکز بهره ببرند.
وی گفت: بیشتر تماس هایی که با این مرکز گرفته می شود در ارتباط با مسائلی همچون خودکشی، همسرآزاری، کودک آزاری، فرار از منزل، زنان و دختران در معرض آسیب، اختلافات خانوادگی و نارضایتی زوجین از یکدیگر است.
خلیل زاده به موضوع خودکشی نیز اشاره کرد و افزود: موضوع خودکشی در استانداری توسط هیات اندیشه ورز در حال پیگیری است و این موضوع به صورت کلان رصد می شود.
وی با بیان اینکه خودکشی یک مسئله پیچیده است و نیاز به اقدامات پیچیده تری نیز دارد، ادامه داد: در بروز این مشکل معمولا مسائل مختلفی دخیل است که یکی از آنها بحث معیشت و بیکاری است.
این مقام مسئول تاکید کرد: اما از سوی دیگر باید به مقوله تاب آوری اشاره کرد چراکه اگر تاب آوری به اندازه کافی وجود داشته باشد هیچ گاه این مسئله رخ نمی دهد و در همین راستا از سال گذشته برگزاری کلاس های آموزشی در ارتباط با مسئله تاب آوری را شروع کرده ایم.
وی بیان کرد: برگزاری کلاس های آموزشی در مورد ارتباط با مهارت اجتماعی و مهارت زندگی از دیگر اقداماتی است که در این زمینه برگزار شده است.
معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که می تواند خودکشی را کاهش دهد سطح ارتباط میان فردی و ارتباط افراد با خانواده است.
وی تصریح کرد: قطع دسترسی به مواد خودکشی از دیگر مواردی است که می توان آن را کنترل کرد.
انتهای پیام
نظرات