• سه‌شنبه / ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۷:۵۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401111108117
  • خبرنگار : 50180

مدیرکل شیلات کرمانشاه:

خواستار اعطاء مجوز پرورش ماهیان زینتی در شهرها هستیم

خواستار اعطاء مجوز پرورش ماهیان زینتی در شهرها هستیم

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل شیلات استان کرمانشاه خواستار برداشته شدن محدودیت‌های اخذ مجوز برای پرورش ماهیان زینتی در داخل شهرها شد.

سیدفرزاد افضلی در گفت‌وگو با  ایسنا، با اشاره به محدودیت‌های موجود برای اعطاء مجوز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در سطح شهرها، گفت: خواستار برداشته شدن محدودیت اعطاء مجوز برای پرورش ماهیان آکواریومی در داخل شهرها هستیم و اگر با این درخواست موافقت شود، شاهد توسعه واحدهای پرورش ماهیان زینتی که اشتغالزایی بالایی برای استان به همراه خواهد داشت، خواهیم شد، وگرنه واحدهای موجود نیز به سمت رکود خواهند رفت.

افضلی تاکید کرد: اگر اخذ مجوز پرورش ماهیان زینتی منوط به پرورش در شهرک‌های کشاورزی حاشیه شهرها نباشد، متقاضیان می ‌وانند ضمن اخذ تسهیلات، در یک اتاق ۱۲ متری حدود ۲۰۰ هزار قطعه ماهی تکثیر کنند که با درآمدزایی بالایی برای آنها همراه خواهد بود.

مدیرکل شیلات کرمانشاه تاکید کرد: پرورش ماهیان زینتی نه به فضای خیلی زیادی احتیاج دارد و نه آلودگی زیست محیطی ایجاد می‌کند، لذا پرورش آنها در محیط‌های شهری مشکلی را متوجه سلامت محیط زیست و انسان‌ها نخواهد کرد.

وی ادامه داد: پرورش ماهیان زینتی در دنیا صنعتی نو محسوب می‌شود که هم اشتغالزایی مناسبی به همراه دارد و هم صادرات محور بوده و ارزآوری بالایی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه توسعه صنعت پرورش ماهیان زینتی با توجه به استقبال روزافزون مردم دنیا به داشتن آکواریوم می‌تواند فرصت خوبی برای اشتغالزایی و رونق کسب و کارهای کوچک در استان کرمانشاه باشد، تاکید کرد:  در تلاشیم تا با همکاری دستگاه‌های متولی همچون سازمان جهاد کشاورزی، صمت، دامپزشکی و بانک‌ها از این صنعت حمایت کنیم.

وی با بیان اینکه سال گذشته در استان کرمانشاه ۴.۷ میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی تولید شد، گفت: امسال هدفگذاری کرده‌ایم تولید ماهیان زینتی استان به پنج میلیون قطعه برسد.

افضلی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۵۲ مرکز تکثیر ماهیان زینتی دارد، گفت: عمده این مراکز در شهرستان کرمانشاه فعال هستند.

افضلی افزود: در مراکز تکثیر و تولید ماهیان زینتی در استان کرمانشاه انواع ماهیان زینتی تخم گذار مثل آنجل، اسکار، فایتر و سیچلاید پرورش داده می‌شود، ضمن اینکه ماهیان زینتی زنده‌زا مثل گوپی، مولی ودم شمشیری نیز در کارگاه‌های پرورش ماهی استان پرورش می‌یابند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha