• یکشنبه / ۹ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401110906573
  • خبرنگار : 50250

باتوجه به پیش‌بینی بارش سنگین برف؛

آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدماتی در چهارمحال و بختیاری

آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدماتی در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری سرپرست معاونت عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که در استان بارش ۳۰ سانتی‌متری تا دو متری برف را شاهد باشیم، بنابراین تمامی دستگاه‌های امدادی و خدماتی باید در آماده‌باش کامل باشند.

علی حیدری ۹ بهمن‌ماه در جلسه مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی قوی به استان، اظهار کرد: پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که در استان بارش ۳۰ سانتی‌متری تا دو متری برف را شاهد باشیم، بنابراین تمامی دستگاه‌های امدادی و خدماتی باید در آماده‌باش کامل باشند.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدماتی باید به‌صورت شبانه‌روزی پاسخگو و در شهرستان محل خدمت خود حاضر باشند، گفت: دستگاه‌های اجرایی دارای کمبودهایی هستند، اما با این وجود این استان رتبه اول مدیریت بحران را به خود اختصاص داده است، همچنین شاهد صعود ۱۴ پله‌ای رتبه اداره‌کل راهداری استان در کشور بودیم.

وی افزود: به‌علت عملکرد ستاد بحران چهارمحال و بختیاری، این استان به‌عنوان استان پایلوت کشور در حوزه لرزه‌خیزی انتخاب شد و یک شرکت دانش‌بنیان با اعتبار ملی این استان را از نظر پهنه‌های لرزه‌خیزی مطالعه می‌کند، همچنین اعتباری برای تکمیل ساختمان‌های نیمه‌تمام بحران در استان در نظر گرفته شده است.

حیدری با بیان اینکه پلیس‌راه، راهداری و پلیس راهور در خصوص تسهیل تردد خودروهای سوخت‌رسان همکاری لازم را داشته باشند، گفت: پلیس‌راه به هیچ عنوان اجازه تردد خودروهای سنگین بدون زنجیر در استان را ندهد، زیرا وقوع حادثه برای این خودروها، موجب ایجاد چالش در امدادرسانی در سایر نقاط نیز خواهد شد.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: شهرداری‌های سطح استان نباید به هیچ عنوان کار را تعطیل کنند، همچنین نیروهای امدادی و ستادی نیز باید در صورت لزوم به‌عنوان پشتیبان وارد فرآیند خدمات‌رسانی شوند، برف‌روبی محوطه اطراف مراکز حساس از جمله بیمارستان، اورژانس، مراکز نظامی و انتظامی در اولویت قرار بگیرد، زیرا این مراکز باید در بحران به مردم خدمات ارائه دهند.

وی با اشاره به اینکه باید از تردد خودروهای بدون زنجیر چرخ در زمان بارش برف در محورهای مواصلاتی چهارمحال و بختیاری جلوگیری شود، توضیح داد: همچنین اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آمادگی لازم برای انتقال دستگاه‌های برف‌روبی را به نقاط بحرانی داشته باشد.

حیدری یادآور شد: استفاده بیش از اندازه از شن و نمک به سازه‌ها و محیط‌زیست آسیب وارد می‌کند، باید تلاش کنیم در بلندمدت استفاده از نمک کمتر شود، همچنین شهرداری نسبت به هرس درختانی که با سیم‌های برق تداخل دارند به سرعت اقدام کند.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: تعطیلی مدارس با هماهنگی مدیرکل آموزش و پرورش و فرماندار هر شهرستان انجام شود، همچنین مردم برای جلوگیری یخ‌زدگی کنتورهای آب، عایق‌بندی لوله و کنتورهای آب را در منازل در دستور کار قرار دهند.

وی در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه مدت زمان بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری طولانی است و شاهد بارش سنگین برف خواهیم بود، اطلاع‌رسانی مستمر به مردم در این ایام از طریق رسانه‌ها انجام شود.

در ادامه مسعود مثنوی- مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری با اشاره به آماده‌باش کامل ۲۲ پایگاه امدادی استان با ۸۳۵ امدادگر، اظهار کرد: در هر شیفت کاری ۱۲۵ امدادگر جمعیت هلال احمر در تمامی حوزه‌ها در آماده‌باش کامل هستند و مردم با شماره ۱۱۲ می‌توانند با این نهاد برای درخواست کمک تماس بگیرند.

وی تصریح کرد: از ۱۸ تا ۲۸ دی‌ماه مجموعا امدادگران جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری در ۴۲۰۵، حادثه امدادرسانی کرده‌اند که در بین استان‌های کشور بعد از استان اصفهان رتبه دوم را کسب کرده‌ایم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha