• شنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۶:۰۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401110806032
  • خبرنگار : 50294

مدیرپیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان گفت:

عامل ٤۳ درصد از طلاق‌ها در کشور فضای مجازی است

عامل ٤۳ درصد از طلاق‌ها در کشور فضای مجازی است

ایسنا/کردستان مدیرپیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان عامل ۹۰ درصد از طلاق‌های جهان را شبکە اجتماعی دانست و گفت: در حال حاضر ٤۰ درصد از آمار طلاق زوجین کشور مربوط بە فضای مجازی است.

حسن اصلانی امروز (۸بهمن) در ستاد ساماندهی امور جوانان کە در استانداری کردستان برگزار شد اظهار کرد: امروزە بحث فضای مجازی بە یکی از معضلات جدی در استان و کشور تبدیل شدە است و می‌بایست در راستای پیشگیری از اشاعە و کاهش آن اقدامات لازم را انجام داد.

وی عنوان کرد: از جملە انواع جرائم سایبری می‌توان بە سرقت اطلاعات، کلاهبرداری‌های اینترنتی، جعل دادەها و عناوین، تجاوز بە حریم خصوصی، جرائم اخلاقی و جرائم سازمان یافتە اجتماعی و اقتصادی را نام برد.

اصلانی بیشترین آمار جرائم سایبری در جهان را جرائم اخلاقی و مالی خواند و خاطرنشان کرد: در ایران نیز ٨۱ درصد از جرائم سایبری را جرائم مالی بە خود اختصاص دادە است.

وی در خصوص عوامل مختلف جرائم سایبری افزود: سهل‌انگاری کاربران، مشکلات فرهنگی و اخلاقی، توسعە رسانەهای کاربر محور و افزایش تعداد کاربران و قربانیان، افزایش رفتارهای پر خطر جوانان در فضای مجازی از جملە عوامل مختلف وقوع جرائم سایبری است.

مدیرپیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان ادامە داد: یکی از آسیب‌های جدی فضای مجازی، فروپاشی خانوادە‌ها است کە در ایران ٤۳ درصد طلاق زوجین ناشی از فعالیت در فضای مجازی است.

حسن اصلانی بیان کرد: متاسفانە بحث ترویج انحرافات مذهبی و فعالیت آن‌ها در فضای مجازی تا حدودی غیرقابل کنترل شدە است.

وی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مباحث موجود در بحث جرائم سایبری جعل هویت، اخاذی، کلاهبرداری است کە می‌بایست کاربران فضای مجازی را نسبت بە آنان آگاە کرد.

اصلانی در پایان از رشد ۱۱٥ درصدی جرایم فضای مجازی در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۹۷ درصد از جرائم فضای مجازی در استان کشف شدە است.

در ادامە این جلسە سرهنگ فضل‌اللە منصوری رئیس پلیس فتای کردستان گفت: امروزە فضای مجازی بە قتلگاهی برای جوانان و نوجوانان تبدیل شدە است.

وی بیان کرد: امروزە فضای مجازی بە یک حقیقت جدانشدنی زندگی انسان تبدیل شدە کە گسترش روزافزون فضای مجازی و دسترسی آسان بە آن در شرایط کنونی می‌تواند بە عنوان یک فرصت و یا یک تهدید تلاقی شود.

فضل‌اللە منصوری خاطرنشان کرد: امروزە دشمن در تلاش است کە در قالب جنگ نرم آرام و بی‌صدا، برفرهنگ اسلامی جامعە ما تاثیرگذار باشد کە یکی از راەهای نفوذ آن‌ها بحث فضای مجازی است، لذا در راستای مقابلە با آن باید رویکردهای فرهنگی خود را افزایش داد.

وی بیان کرد: امروزە بحث گسترش استفادە از اینترنت و فضای مجازی سبب تغییر سبک زندگی روزمرە شدە و جاذبەهای موجود در آن سبب شدە کە جوانان ساعت زیادی از روز را بە سیر در فضای مجازی اختصاص و تعاملات مجازی را جایگزین تعاملات حقیقی کردەاند.

منصوری ادامە داد: اطلاع‌رسانی و افزایش آگاهی گروەهای سنی مختلف در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی موجود در فضای مجازی از ملزوماتی است کە باید بە صورت جد در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha