نورالله مرادی پنجم دی ماه در حاشیه افتتاح اولین خانه فناور محیط زیست کشور در جهاد دانشگاهی لرستان، اظهار کرد: کار فرهنگی، پایهای و درست استمرار دارد.
وی با اشاره به افتتاح اولین خانه فناور محیط زیست کشور در لرستان، عنوان کرد: این استان در این زمینه نیز پیش رو بوده است.
مرادی بیان کرد: در اداره محیط زیست از فناوریهای جدید غفلت کردیم و کماکان مدل حفاظت و بهرهمندی ما سنتی است که امیدواریم این خانه زمینهای برای ورود دانشهای جدید به حوزه محیط زیست باشد.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری نخستین رویداد شرکتهای دانش بنیان حوزه محیط زیست طی خرداد ماه سال جاری در این سازمان، بیان کرد: حدود ۲۴۰ شرکت دانش بنیان و فناور در این رویداد حضور پیدا کردند و دبیرخانه دائمی شرکتهای دانش بنیان در سازمان فعال و یک بسترسازی مختصر و ریل گذاری انجام شده و امروز یک نقطه آغاز و پیک برای استمرار کار است.
وی ادامه داد: ما در سطح کشور فراخوان دادیم اگر کار پژوهشی دارید میتوانید در قالب کارهای پژوهشی ورود کنید و صندوق ملی نیز باید در این حوزهها سرمایهگذاری کند.
مرادی با اشاره به اینکه محیط زیست یک کار عاشقانه است، عنوان کرد: انسانهایی که در این حوزه فعالند ویژگیهای خاصی دارند.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: امیدواریم با همراهی و همدلی یکدیگر بتوانیم خدمتی به محیط زیست لرستان و کشور انجام دهیم.
امین سلاحورزیان، رئیس جهاد دانشگاهی لرستان نیز در این مراسم، اظهار کرد: مجموعه جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی، پژوهشی و فرهنگی و همچنین جوان و پویا در لرستان و کل کشور فعالیت دارد.
وی ادامه داد: ما همواره سعی کردهایم کمک حال سازمانهای مختلف باشیم و در راستای حل مشکلات فرهنگی، آموزشی و پژوهشی که در استان وجود دارد فعالیت کنیم.
سلاحورزیان افزود: ما سعی کردیم کمکیار محیط زیست باشیم و با استفاده از پتانسیلهایی که در استان وجود دارد از جمله نیروها و جوانان خلاق، به شکلهای مختلف سعی کردیم از این ظرفیت در راستای برنامههای محیط زیست استفاده کنیم.
انتهای پیام
نظرات