به گزارش ایسنا، سازمان جهانی بهداشت در حال بررسی "سموم غیرقابل قبول" در محصولات دارویی است که توسط شش تولید کننده دارو در هند و اندونزی تولید شده اند و گفته می شود مرگ بیش از ۳۰۰ کودک ناشی از مصرف این داروها بوده است.
مرگ کودکان ناشی از آسیب حاد کلیه در ژوئیه سال گذشته میلادی (۲۰۲۲) در گامبیا آغاز شد و پس از آن مواردی در اندونزی و ازبکستان نیز مشاهده شد. سازمان جهانی بهداشت گفته است که این مرگ و میرها به شربت های سرفه غیرنسخهای مربوط می شود که کودکان برای بیماری های معمول مصرف می کردند و حاوی یک سم شناخته شده موسوم به "دی اتیلن گلیکول" یا "اتیلن گلیکول" بودند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، تاکنون سازمان جهانی بهداشت شش شرکت دارویی را در هند و اندونزی که این شربت ها را تولید می کردند، شناسایی کرده است. این شرکت ها یا از اظهارنظر در مورد تحقیقات خودداری و یا استفاده از مواد آلوده را که منجر به مرگ و میر شده، رد کرده اند.
شرکت های داروسازی که در هند این شربت های سرفه را تولید کرده اند، "ماریون بیوتک" و "مایدن" بوده اند که پس از گزارش مرگ و میر کودکان مرتبط با محصولات آن ها، فعالیتشان تعلیق شده است.
انتهای پیام
نظرات