• سه‌شنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1401110402916
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی تاکید کرد

تعطیلی مدارس به آموزش و پرورش واگذار شود/ساماندهی تقویم آموزشی برای جلوگیری از تعطیلی مدارس

تعطیلی مدارس به آموزش و پرورش واگذار شود/ساماندهی تقویم آموزشی برای جلوگیری از تعطیلی مدارس

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تعطیلی متوالی مدارس گفت: برای تعطیلی بدون برنامه مدارس باید فکری کرد. ضربه‌ای که تعطیلی مدارس به کشور وارد می کند قابل جبران نیست.

به گزارش ایسنا، یوسف نوری در هزارو بیست و چهارمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش اظهار کرد: برای تعطیل کردن مدارس باید شاخص‌های جهانی را در نظر بگیریم و بهتر است این اختیار به وزارت آموزش و پرورش واگذار شود.

نوری افزود: بچه‌ها چطور باید اجتماعی شوند؟ و چطور برای بر عهده گرفتن مسئولیت‌های اجتماعی آماده شوند؟ دانش آموزان باید با چالش‌های اجتماعی مواجهه شوند تا بعداً وقتی در شرایط این چنینی قرار می گیرند، بتوانند تصمیمات درستی بگیرند.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: برای جلوگیری از تعطیلی بدون برنامه مدارس، تقویم آموزشی و تعطیلات کشور باید ساماندهی شوند تا این قدر شاهد وقفه در جریان آموزش و پرورش دانش آموزان نباشیم.

وی با اشاره به لزوم ساماندهی تقویم آموزشی گفت: یک ماده واحده که تمام جوانب تقویم آموزشی در آن در نظر گرفته شده تهیه و تدوین شود تا آموزش و پرورش مناطق آموزشی خود را بر اساس آن ساماندهی کند.

محمود امانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در این جلسه گفت: تعطیلی بدون برنامه مدارس به آموزش و پرورش کشور ضربه می زند. هر چند جریان آموزش از طریق فضای مجازی پیگیری می شود ولی هیچ چیز جای آموزش حضوری را نمی گیرد.

وی با اشاره به سند تحول شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در چند مورد تداخل جدی این سند با وظایف و اختیارات آموزش و پرورش وجود دارد که باید در این زمینه تدابیر لازم اندیشیده شود.

امانی در ادامه گفت: بر اساس بند ۴ ماده ۶ قانون تشکیل شورای عالی آموزش و پرورش، بررسی طرح ها و لوایح قانونی مربوط به آموزش و پرورش قبل از طرح در مجلس شورای اسلامی بر عهده این شوراست.

وی افزود: بر همین اساس مجلس طرح ساماندهی تقویم آموزشی را برای اعلام نظر کارشناسی به این شورا ارسال کرده است. این طرح در کمیسیون‌های شورای عالی با حضور افراد صاحب نظر و متخصص امر تعلیم و تربیت مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اظهار کرد: این طرح سه بخش دارد یکی دادن اختیار به شورای عالی آموزش و پرورش برای تعیین تقویم آموشی، دوم انعطاف پذیری در سطح استانها برای تعیین تقویم آموزشی متناسب با شرایط و اقلیم هر استان و سوم لغو مصوبات محدود کننده پیشین.

بنابراعلام روابط عمومی شورای عالی آموزش و پرورش، در ادامه این جلسه طرح تقویم آموزشی مورد بحث و بررسی اعضای شورای عالی قرار گرفت و اصلاحات لازم در آن اعمال و برای ارسال به مجلس شورای اسلامی آماده شد. همچنین طرح مدرسه مجازی ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت که اعضای شورای عالی تاکید داشتند باید تمامی جوانب این موضوع به طور مشخص و شفاف بیان شود تا بعداً مشکلی برای مردم ایجاد نشود. اعضای شورای عالی این طرح را برای بررسی و کارکارشناسی بیشتر به کمیسیون های شورای عالی عودت دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha