مهدی بندهئی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در استان ۲۰۰ کمباین بدون پلاک داریم، اظهار کرد: جهادکشاورزی به عنوان تسهیلگر امر پلاکگذاری ماشینهای کشاورزی، سالها است که فعالیت دارد که در این رابطه با هماهنگی و همکاری پلیس راهور استان ماشینآلات کشاورزی شناسنامهدار میشوند.
وی افزود: خواهشمندیم کشاورزان تا پایان سال برای پلاکگذاری ماشینهای کشاورزی به نزدیکترین مرکز خدمات جهادکشاورزی محل سکونتشان مراجعه کنند و همکاران ما در این مراکز هماهنگیهای لازم را با پلیس راهور جهت بازدید و پلاکگذاری ادوات کشاورزی را انجام خواهند داد.
رئیس مکانیزاسیون سازمان جهادکشاورزی استان زنجان با بیان اینکه تعرفه پلاکگذاری که توسط پلیس راهور اعلام شده هزینه بسیار پائینی است، اذعان کرد: امیدواریم تا پایان موعد مقرر بتوانیم کل کمباینهای بدون پلاک استان را پلاکگذاری کنیم.
این مسئول خاطرنشان کرد: از فعالیت ماشینآلات (کمباین) بدون پلاک در فصل زراعی جلوگیری خواهد شد.
به گزارش ایسنا، تسهیل در دریافت سهمیه سوخت یکی از مزایای پلاکگذاری است. تهیه بانک اطلاعاتی ماشینهای کشاورزی جهت برنامهریزی در انجام عملیات کاشت، داشت و برداشت محصولات زراعی و باغی، جلوگیری از سرقت، بررسی مکانیزه ترددی این ماشینآلات، ساماندهی نقل و انتقال تراکتورها، تسهیل جذب اعتبار از جمله مزایای این طرح است.
گفتنی است، پرداخت اعتبار برای خرید ماشینآلات زراعی و باغی از جمله تراکتور و کمباین ۱۵ اسفند امسال آغاز میشود. در این طرح ۸۰ درصد قیمت ماشینآلات داخلی از منابع بانکی تأمین میشود.
انتهای پیام
نظرات