کتاب "قرارگاه حاج باقر" به نویسندگی امیرحسین والا، خاطرات باقر نوریزاده رزمنده، غواص و جانباز هشت سال دفاع مقدس است.
رییس حوزه هنری هرمزگان درباره این کتاب گفت: سوژه اصلی این کتاب درباره یکی از رزمندگان و افتخارآفرینان و از همه مهمتر یکی از کانونهای پرورش نیروی انسانی در انقلاب اسلامی بوده است.
سعید عبدلیزاده از مسجد حضرت ابوالفضل(ع) بندرعباس به عنوان نقطه کانونی پیشرفت و تعالی و تربیت و پرورش بسیاری از نیروهای دلسوز انقلاب اسلامی و رزمندگان ۸ سال دفاع است که از پیش از انقلاب اسلامی نیز یکی از کانونهای اصلی آگاهی بخشی به مردم انقلابی هرمزگان بوده است.
اسماعیل جهانگیری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز در این مراسم عنوان کرد: رزمندگان هشت سال دفاع مقدس سرمایههای گرانبهایی هستند که در کنار آنها زندگی میکنیم اما متوجه اهمیت حضور آنها در زندگی و شهرمان نیستیم و این ابتکار عمل حوزه هنری برای معرفی کتابی از زندگینامه یک رزمنده در چنین مکانی، ستودنی است.
باقر نوریزاده، رزمنده دوران دفاع مقدس هرمزگان که این کتاب پیرامون خاطرات و شخصیت او در دوران دفاع مقدس شکل گرفته نیز در بیان خاطرهای از آن روزها گفت: دوم دبیرستان بودم و سال ۵۹ به دلیل اینکه قد کوتاهی داشتم من و تعدادی از دوستانم را از اتوبوس پیاده میکردند تا اینکه سردار دانشمند که مسوول بسیج شد و با التماس و گریه توانستم به جبهه بروم. وقتی در این مسیر قرار گرفتیم با کسانی آشنا شدیم که با ما تفاوت داشتند، در اولین سفرمان به جبهه پنج نفر و از همین مسجد بودیم.
وی یاد و خاطره شهید غلام آبسینه از دیگر رزمندگان و غواصان دفاع مقدس را نیز گرامی داشت و عنوان کرد: اواخر سال ۶۱ ازدواج کردم بقیه فکر میکردند چون ازدواج کردهام، رفت و آمدم به مناطق جنگی قطع میشود اما خدا توفیق داد که همسرم من را به جبهه رفتن تشویق میکرد و هیچ وقت در این مدت و تا سال ۶۷ که جبهه بودم به من نگفت برگرد.
در این مراسم همچنین امیرحسین والا نویسنده کتاب قرارگاه حاج باقر نیز به بیان مجموعه ویژگیهای رزمندگان غواص لشکر ۴۱ ثارالله پرداخت و ابعاد وجودی هر کدام از شهدای این استان و نیز رزمندگان و یادگاران دفاع مقدس را برشمرد و تأکید کرد: پرداختن به خاطرات آن دوران میتواند سبب ادای دینی به رشادتهای دلاورانه فرزندان این مرز و بوم و الگویی برای نسل امروز باشد.
انتهای پیام
نظرات