تقی حسام امروز شنبه یک بهمن در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری گلستان با تشریح تخلفات حوزه قاچاق کالا و ارز در استان اظهار کرد: در ۱۰ ماهه امسال در حوزه قاچاق کالا و ارز یک هزار و ۴۵۵ فقره پرونده تشکیل شده که میزان محکومیت صادره آن ۸۸۹ میلیارد و ۷۲۰ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۸۱۳ میلیارد تومان بوده است.
وی ادامه داد: از تعداد پروندههای حوزه قاچاق کالا و ارز در گلستان ۷۶۱ فقره پرونده وارد مرحله اجرای احکام شده و میزان وصولی آنها ۱۳ میلیارد تومان بوده و مابقی پروندهها نیز در مرحله تجدیدنظر قرار دارد، خوشبختانه استان گلستان در رسیدگی به پروندهها با مدت زمان ۱۲.۷ روز در سطح کشور رتبه شاخص دارد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان به پروندههای قاچاق کالا و ارز از لحاظ فراوانی اشاره کرد و توضیح داد: بیشترین قاچاق کالا مربوط به چوب و فرآوردههای جنگلی است که ۳۸۷ فقره را به خود اختصاص داده است، همچنین قاچاق مواد غذایی ۹۴ فقره، محصولات دخانی ۷۰ فقره، لوازم منزل ۲۸ فقره، سیلندر ۴۷ فقره و رمز ارز ۵۰ فقره پرونده را شامل میشود.
حسام یکی از مشکلات استان گلستان در بخش قاچاق را قاچاق چوب و فرآوردههای جنگلی دانست و گفت: در گذشته قانون تنها حمل چوب را قاچاق میدانست و نگهداری چوب جرمانگاری نداشت که خوشبختانه در قوانین جدید این مهم اصلاح شده است.
وی با بیان اینکه در استان گلستان پرونده قاچاق ارز به آن شکل نداریم، تصریح کرد: آخرین پرونده ارزی همان پرونده تبعه قزاقستان است که مشکلاتی برای استان و کشور ایجاد کرده که تاکنون پیگیری و حل شده است و برخی از دیگر از مسائل آن هنوز در دست پیگیری است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان با تاکید بر اینکه هر گونه معامله که طرف حساب آن صرافیهای مجاز، بانک مرکزی و موسسههای مالی و اعتباری نباشد قاچاق محسوب میشود، یادآور شد: باید گشت مشترک برای نظارت بر کار صرافیها شکل بگیرد تا از تخلفات و آسیبهای احتمالی در این حوزه جلوگیری شود.
انتهای پیام
نظرات