مهرداد قاسمی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه در مجموع ۱۵۵ معدن در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، اظهار کرد: از این تعداد ۱۱۲ معدن فعال و حدود ۴۳ معدن نیز غیرفعال هستند، معادن فعال استان در مجموع برای ۹۰۰ نفر اشتغالزایی کردهاند.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صمت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه معادن راکد پس از سلب صلاحیت به سرمایهگذار جدید واگذار میشود، گفت: برای سلب صلاحیت برخی معادن در شورای معادن استان تصمیمگیری میشود و تصمیمگیری در خصوص برخی معادن توسط شورای معادن کشور انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه سه معدن راکد سنگ لاشه توسط شورای معادن استان سلب صلاحیت شد، افزود: پرونده سلب صلاحیت هفت معدن سنگ تزئینی به وزارت صمت ارسال شده است و سپس این معادن برای واگذاری مجدد به سرمایهگذار به مزایده گذاشته میشود.
قاسمی تاکید کرد: واگذاری معادن به سرمایهگذاران طبق قوانین خاص انجام میشود، سرمایهگذار باید دارای اهلیت، توان مالی و تخصص در این حوزه باشد، همچنین گواهی فنی را برای اداره معدن از وزارت صمت دریافت کرده باشد.
انتهای پیام
وجود ۴۳ معدن راکد در چهارمحال و بختیاری
ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صمت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه معادن راکد پس از سلب صلاحیت به سرمایهگذار جدید واگذار میشود، گفت: حدود ۴۳ معدن نیز غیرفعال هستند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات