• یکشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401102517087

رئیس جهاددانشگاهی فارس:

توسعه اشتغال خانگی و دانش‌بنیان از نقاط قوت جهاددانشگاهی است

توسعه اشتغال خانگی و دانش‌بنیان از نقاط قوت جهاددانشگاهی است

ایسنا/فارس رئیس جهاددانشگاهی استان فارس، با اشاره به ابعاد مختلف فعالیت و اثرگذاری این نهاد، کمک به ایجاد و توسعه اشتغال خانگی و دانش‌بنیان را از تجارب و اقدامات موفق و نقاط قوت جهاددانشگاهی دانست.

امیرحسین استقلال یکشنبه ۲۵ دی در دیدار مدیرکل و معاونان کمیته امداد استان فارس، گفت: جهاددانشگاهی و کمیته امداد امام خمینی(ره)، در ارائه خدمات و توانمندسازی اقشار محروم جامعه، اهداف مشترکی را دنبال می‌کنند.

استقلال، با بیان اینکه جهاددانشگاهی از نهادهای باسابقه علمی و فرهنگی کشور است که در پرتو اندیشه‌های تاریخ‌ساز حضرت امام(ره) ایجاد شد، افزود: در جهاد دانشگاهی ارائه خدمات مهارتی، آموزشی و کارآفرینی با کیفیت، به مددجویان کمیته امداد، از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که این عزیزان همواره به آرمان‌های امام راحل و ارزش‌های انقلاب اسلامی وفادار مانده‌اند.

او ایجاد و ‌توسعه اشتغال و مهارت‌های خانگی و همچنین اشتغال دانش‌بنیان را از جمله موفقیت‌های این نهاد دانست و گفت: آموزش‌های مهارتی و توانمندسازی مددجویان در حرفه‌های گوناگون و مشارکت آن‌ها در فعالیت‌های اقتصادی از جمله اهداف مشترک کمیته امداد و جهاد دانشگاهی است که البته رشد اقتصادی و بهبود درآمد مددجویان را به دنبال خواهد داشت.

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس با ارائه گزارشی از شرح فعالیت‌های آموزش مشاغل خانگی توسط این نهاد، آمادگی کامل این نهاد برای آغاز یا گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی با کمیته امداد امام خمینی(ره) را اعلام کرد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس نیز در این دیدار، ضمن قدردانی از تلاش‌های جهاددانشگاهی در کشور و فارس گفت: فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در بالاترین سطح و بعضاً محیرالعقول است.

مرتضی موصلی گفت: توانمندسازی با محوریت اشتغال به عنوان اصلی‌ترین راه مبارزه با فقر در راه برون‌رفت مددجویان عزیز از شرایط سخت آن‌هاست و منجر به شکل‌گیری و توسعه روش‌ها و فرآیندهای منحصر به فردی می‌شود.

موصلی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی با سابقه خوبی که در زمینه توانمندسازی با محوریت اشتغال دارد، می‌تواند از طریق توسعه فرهنگ کار، مهارت آموزی، کارانگیزی و توان‌افزایی مددجویان، موجبات ایجاد درآمد پایدار برای این عزیزان را ایجاد کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha