سیدصمد ضیائی امروز در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه یکی از اهداف کوددهی در فصل سرما افزایش مقاومت گیاه در مقابل سرمای زمستان است، اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون تأمین و تدارک کودهای فسفاته و پتاسه را در دستور کار قرار دادیم که خوشبختانه امروز شاهد ذخیرهسازی کم سابقه کود در انبارهای استان هستیم.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با تأکید بر اینکه تأمین کودهای فسفاته در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۲ هزار تن بوده که معادل ۹۵ درصد از برنامه ابلاغی تحویل استان گلستان شده و این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵۵ درصد رشد داشته است، ادامه داد: تأمین کودهای پتاسه نیز بیش از ۱۷ هزار تن بوده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰۶ درصد افزایش داشته است.
وی از ذخیرهسازی قابل توجه کودهای ازته، فسفاته و پتاسه در انبارهای استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۷ هزار تن کود ازته، سه هزار تن کود فسفاته و چهار هزار تن کود پتاسه در انبارها موجود است.
ضیائی با اشاره به اینکه تأمین کود مورد نیاز صنعت کشاورزی استان گلستان تداوم دارد، تصریح کرد: بخش دیگری از کودهای ازته، فسفاته و پتاسه برنامه ابلاغی استان تأمین و در حال حمل از پتروشیمیها و مبادیهای کشور به استان است.
وی در خصوص مصرف کود سرک "اوره و کلرور پتاسیم" گفت: هیچگونه دغدغه و نگرانی استفاده از کود سرک در مزارع وجود ندارد.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان به فصل سرما اشاره و تصریح کرد: کشاورزان با توجه به اهمیت پتاسیم در مقاومت گیاه در مقابل تنش محیطی سرما، نسبت به مصرف سرک کودهای پتاسیمی با آنالیز خاک از منابع کلرور پتاسیم و یا کودهای پتاس بالا به همراه ازت اقدام نمایند.
به گزارش ایسنا، استان گلستان به عنوان یکی از قطبهای صنعت کشاورزی کشور در تولید ۱۵ محصول راهبردی سویا، آفتابگردان، دانههای روغنی کلزا، توتون، هلو، گوشت مرغ، چغندرقند، پنبه، خرمالو، گندم، شلتوک(برنج)، پیله تر ابریشم، میگو، ماهیان پرورشی و خاویاری، زیتون و جو جایگاه ویژهای دارد.
انتهای پیام
نظرات