• سه‌شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401102013223
  • منبع : نمایندگی اردبیل

یک مسئول در جهاد دانشگاهی اردبیل خبر داد: 

کمک ۵۰۰ میلیون ریالی به بیماران نیازمند مرکز ناباروری قفقاز

کمک ۵۰۰ میلیون ریالی به بیماران نیازمند مرکز ناباروری قفقاز

ایسنا/اردبیل مدیر عامل مرکز نیکوکاری جهاد دانشگاهی و مسئول مرکز درمان ناباروری قفقاز از کمک ۵۰۰ میلیون ریالی به بیماران این مرکز درمانی خبر داد.

فردین محمودی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: این کمک در دو ماه اخیر به بیماران نیازمند و مستحق انجام شده و همچنان ادامه دارد.

وی تصریح کرد: این مبلغ توسط خیرین کمک شده است و مرکز نیکوکاری جهاد دانشگاهی هم حلقه اتصال بین نیازمندان و خیرین بوده است.

محمودی با بیان اینکه خیرین بازوی کمکی مرکز نیکوکاری هستند، تشریح کرد: خیرین می توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۲۷۱۶۶۹ واریز کنند.

مدیر عامل مرکز نیکوکاری جهاد دانشگاهی و مسئول مرکز درمان ناباروری قفقاز اظهار کرد: کمک های خیرین در امور حمایت از ایتام، رفع مشکلات معیشتی نیازمندان، تامین جهیزیه نوعروسان و ارائه خدمات درمانی، فرهنگی، اجتماعی و مسکن نیازمندان می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha