علی جهانی امروز ۲۰ دی ماه در جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاههای اجرایی تابعه وزارت کار در لرستان که در محل اداره کل فنی و حرفهای استان برگزار شد، بر لزوم تبیین آموزشهای مهارتی و حرفهای در بین جوانان جویای کار تاکید کرد.
وی گفت: بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاهی با آموزشهای تئوری وارد بازار کار میشوند و با مهارتهای عملی آنچنان سر رشتهای ندارند بنابراین نمیتوانند به بازار کار ورود پیدا کنند.
این مسئول مهارت را حلقه مفقوده برخی از فارغالتحصیلان دانشگاهی عنوان کرد و افزود: مهمترین رسالت فنی و حرفهای لرستان تربیت نیروی متخصص، خلاق، ماهر و کارآفرین است پس باید با توجه به نیاز بازار کار و واحدهای اقتصادی و ظرفیت منطقه آموزشها ارائه شود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد کارجویان استان فاقد مهارت هستند، اظهار کرد: باید همه مجموعه مرتبط به کار و تولید استان با ترویج فرهنگ کسب مهارت و کار در بین اقشار مختلف جامعه به ویژه خانوادهها و دانشآموزان از راههای مختلف به خصوص از طریق صدا و سیما و همراهی با رسانهها، ائمه جماعات و حضور در بین مردم تأثیرگذاری این آموزشها را برای ایجاد شغلی پایدار در مشاغل مختلف تبیین و اطلاعرسانی کنیم.
جهانی به ظرفیت کاریابیهای استان در هدایت کارجویان به آموزشهای فنی و حرفهای اشاره کرد و با بیان اینکه مراکز کاریابی و مشاورههای شغلی غیر دولتی نیز که کارجویان برای پیدا کردن شغل به آنها مراجعه میکنند و فاقد مهارت هستند، با هدایت آنان به مراکز فنی و حرفهای زمینه کسب مهارت را در آنها ایجاد خواهد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به عوامل عدم توسعه بازار کار در استان اشاره و خاطرنشان کرد : ظرفیتهای خدادای و منابع طبیعی بسیار خوبی در استان وجود دارد اما با وجود این ظرفیتها ما مسئولان و مدیران از گذشته تاکنون هنوز نتواستیم به خوبی از این منابع و امکانات جهت توسعه و ایجاد شغل استفاده کنیم.
انتهای پیام
نظرات