• سه‌شنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403101107848
  • خبرنگار : 50176

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان:

رویدادهای استارتاپی، قلب تپنده اکوسیستم نوآوری هستند

رویدادهای استارتاپی، قلب تپنده اکوسیستم نوآوری هستند

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان از رویدادهای استارتاپی به عنوان قلب تپنده اکوسیستم نوآوری یاد کرد.

محمدرضا جعفری در رویداد استارتاپی پنل‌های خورشیدی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار شد، با بیان اینکه برای سال‌جاری برگزاری ۱۰ رویداد استارتاپی را برنامه‌ریزی کرده‌ایم، اظهار کرد: تاکنون با همکاری مراکز آموزش علمی کاربردی استان، شش رویداد استارتاپی برگزار شده و تا پایان سال چهار رویداد دیگر نیز برگزار می‌شود.

وی افزود: رویدادهای استارتاپی، قلب تپنده اکوسیستم نوآوری هستند که با برگزاری این رویدادها، ایده‌های نوظهور شکل می‌گیرد و شبکه‌سازی‌ها تقویت می‌شود و ارتباط با سرمایه‌گذاران ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: رویدادهای استارتاپی عامل رشد و توسعه هستند و یک فرصت بی‌نظیر را برای صاحبان ایده و سرمایه‌گذاران ایجاد می‌کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان افزود: در دانشگاه جامع علمی کاربردی سه دسته رویداد استارتاپی برگزار می‌کنیم که دسته اول رویدادهای استارتاپی نیاز محور هستند که برای رفع یک نیاز و یا حل یک مسئله و یا به قصد ارزش آفرینی در یک فرایند و یا یک محصول تعریف می‌کنیم.

جعفری دسته دوم را رویدادهای استارتاپی زمینه محور عنوان کرد که با فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی مراکز آموزش علمی کاربردی همسو هستند.

رویدادهای استارتاپی موضوع محور دسته سوم از رویدادهای استارتاپی بودند که رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان به آن اشاره کرد و گفت: صرفا بر اساس یک نیازسنجی برای یک موضوع خاص برگزار می‌شود.

وی یکی از چالش‌های جدی کشور را بحث ناترازی انرژی عنوان کرد و افزود: این ناترازی بیانگر فاصله زیاد بین تولید و مصرف انرژی در کشور است که انرژی خورشیدی به عنوان یک منبع پاک، فراوان و تجدید ناپذیر می‌تواند نقش مهمی در کاهش ناترازی داشته باشد.

جعفری افزود: انرژی خورشیدی یک فرصت ارزشمند و طلایی برای کشور، بخصوص استان است که با سرمایه‌گذاری در این بخش می‌توانیم به خودکفایی انرژی دست پیدا کرده، محیط زیست را حفظ کنیم و اقتصاد کشور را تقویت کنیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با تشریح این رویداد و چگونگی برگزاری آن گفت: در فراخوان این رویداد، ۱۵ ایده به دبیرخانه ارسال شد که پس از بررسی، شش ایده به مرحله داوری راه یافتند و پس از داوری ایده‌ها ، سه ایده حسین یاری فر، مریم شاه کرمی و نسیم احمدی همراه با محمد خدادادی به ترتیب به عنوان ایده‌های برتر جهت معرفی به صنایع انتخاب شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha