• سه‌شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۱ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1401102012905
  • خبرنگار : 71589

امکان لمس اشیای خطرناک با واقعیت مجازی

امکان لمس اشیای خطرناک با واقعیت مجازی

این دستکش‌های مخصوص محیط واقعیت مجازی به کاربر امکان می‌دهند با خیال راحت اشیای خطرناک را لمس کند.

به گزارش ایسنا، دستکش Maestro EP به پوشندگان این امکان را می‌دهد تا مهارت‌های مورد نیاز را به طور ملموس و بدون محدودیت‌های فیزیکی پرهزینه شبیه‌سازی کنند.

شرکت فعال در حوزه واقعیت مجازی و واقعیت مصنوعی یا افزوده موسوم به Contact CI جدیدترین دستکش‌های خود را با نام Maestro EP در نمایشگاه CES ۲۰۲۳ معرفی کرد.

بر اساس بیانیه مطبوعاتی این شرکت، این دستگاه به کاربران اجازه می‌دهد تا آنچه غیرواقعی است را در دستان خود احساس کنند.

دستکش Maestro EP در واقع یک کیت پوشیدنی با نرم‌افزار لمسی واقعیت مجازی و افزوده است که عمدتاً برای برنامه‌های آموزشی شبیه‌سازی با واقعیت مجازی ساخته شده است.

هنگامی که یک سازمان در حال آموزش افراد خود برای مهارت‌های مهم است، دستکش Maestro EP یادگیری آنها را به یک تجربه عملی ارتقا می‌دهد.

این محصول به شکل ایده‌آل برای موقعیت‌هایی ساخته شده است که آموزش عملی بسیار گران، وقت‌گیر یا خطرناک است. در این موارد، Maestro EP به پوشندگان این امکان را می‌دهد تا مهارت‌های مورد نیاز را به ‌طور ملموس و بدون محدودیت‌های فیزیکی پرهزینه شبیه‌سازی کنند.

امکان لمس اشیای خطرناک با واقعیت مجازی

حس لمس

کریگ داگلاس، مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران شرکت Contact CI گفت: Maestro EP یک رابط لمسی سبک و ظریف است که از سال‌ها تجربه پیشرفت شرکت ما بهره می‌برد. این دستکش به ‌عنوان محصولی جدید در خط تولید ما، رویکردمان را در ساخت محصولات لمسی ارگونومیک چند نیرویی برجسته می‌کند که کاربر را قادر می‌سازد به شکل قانع‌کننده‌ای محیط واقعیت مجازی را احساس کند.

شرکت Contact CI شرکت قبلاً با نیروی هوایی ایالات متحده همکاری می‌کرد.

مارگارت مرکل مدیر اجرایی این شرکت گفت: دستکش جدید ما کار بسیار خوبی در ترکیب بازخورد نیرو و بازخورد ارتعاشی انجام می‌دهد. این دستکش سبک وزن و بی‌سیم، قادر به ایجاد تعاملات ملموس پیچیده در فضای واقعیت مجازی است.

قرار است Maestro EP با قیمت ۳۷۵۰ دلار به ازای هر جفت عرضه شود و هم اکنون قابل پیش‌سفارش است و ارسال آن در سال ۲۰۲۳ آغاز می‌شود.

این فناوری سال‌ها است که توسط شرکت‌های مختلف در حال ساخت و توسعه است. در سال ۲۰۱۶، یک شرکت یک جفت دستکش رونمایی کرد که می‌توانست اشیا را در عمق آب حس کند. این دستکش که IrukaTact نام داشت، با استفاده از حسگر سونار و در واقع با استفاده از امواج فراصوت کار می‌کند.

دستکش‌هایی مانند این می‌توانند کاربردهای زیادی پیدا کنند. آنها می‌توانند در موقعیت‌هایی استفاده شوند که در واقع دست زدن به چیزی غیرممکن یا خطرناک است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha