• سه‌شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۱ / ۰۲:۳۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401102012824
  • خبرنگار : 50088

/در متن حاشیه شهر/۳

بیش از ۷۰ درصد شبکه فاضلاب در حاشیه مشهد اجرا شده است

بیش از ۷۰ درصد شبکه فاضلاب در حاشیه مشهد اجرا شده است

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد شبکه فاضلاب در حاشیه شهر مشهد اجرا شده یا در حال اجراست.

مهدی حاجی‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا و با اشاره به اجرایی شدن بیش از ۸۳ درصد شبکه جمع‌آوری فاضلاب مشهد اظهار کرد: تاکنون از ۴۳۰۰ کیلومتر شبکه مورد نیاز این شهر، بیش از ۳۶۰۰ کیلومتر آن اجرا شده است.

وی افزود: در حال حاضر در مناطق مرکزی شهر مشهد شبکه فاضلاب به طور کامل اجرا شده است. در اکثر مناطق حاشیه‌ای شهر به ویژه در محدوده گلشهر، مهرآباد، صبا، سیدی، شهرک صابر، شهرک شیرین، گلشاد و بخش‌هایی از بلوار توس، شهرک قدس و جاده قدیم شامل شهرک‌های نوید، حجت، کشاورز، شافعی و امام علی(ع) و... نیز شبکه فاضلاب اجرا شده است.

حاجی‌آبادی با بیان اینکه هم‌اکنون شبکه جمع‌آوری فاضلاب شمال شهرک رجائی و محدوده طبرسی شمالی نیز در دست اجراست، مطرح کرد: جهت تکمیل باقی‌ مانده شبکه فاضلاب شهر مشهد به حدود ۲۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب مشهد خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین عوامل اجرا نشدن شبکه فاضلاب در بخشی از حاشیه شهر به‌ ویژه مناطقی از محور رسالت، طبرسی شمالی و پنج‌تن که نیاز به ۲۵۰ کیلومتر شبکه فاضلاب دارد، توپوگرافی زمین است. در چنین شرایطی امکان انتقال فاضلاب این محدوده به هیچکدام از تصفیه‌خانه‌های فاضلاب موجود در شهر فراهم نبوده است.

وی با بیان اینکه اجرای عملیات تصفیه مناطقی از محور رسالت، طبرسی شمالی و پنج‌تن از طریق جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی در حال اجرایی شدن است، توضیح داد: در حال حاضر عملیات تصفیه محدوده مذکور با عنوان تصفیه‌خانه طبرسی شمالی به ظرفیت ۶۸ هزار متر مکعب در شبانه‌روز از طریق سرمایه‌گذار بخش خصوصی آغاز و به موازات آن اجرای شبکه فاضلاب نیز در همین محدوده شروع شده است.

حاجی‌آبادی تصریح کرد: متاسفانه با وجود اینکه سرمایه‌گذاری برای اجرای بیش از ۷۵۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در مناطق حاشیه‌ شهر انجام شده اما یکی از عوامل رها شدن فاضلاب خانگی در کوچه و خیابان، عدم نصب شبکه‌های داخلی منازل به طرح اگو است.

وی علت این موضوع را کوتاهی از طرف مشترکان اعلام کرد و گفت: برای رفع مشکل رهاسازی فاضلاب‌های خانگی به کوچه و خیابان لازم است شهروندان جهت اتصال به این شبکه اقدام کنند؛ شهرداری و اداره بهداشت و درمان مشهد نیز برای رفع این معضل نظارت‌های لازم را انجام دهد.

حاجی‌آبادی بیان کرد: در حال حاضر ۱۰۰ درصد شهروندان در حاشیه شهر مشهد از آب آشامیدنی سالم برخوردار هستند و از کلیه خدمات شرکت آب و فاضلاب شهری استفاده می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha