• سه‌شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۱ / ۰۱:۰۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1401102012807
  • خبرنگار : 71533

موسوی: رویکرد برنامه‌های دهه فجر با هدف افزایش نشاط اجتماعی است

موسوی: رویکرد برنامه‌های دهه فجر با هدف افزایش نشاط اجتماعی است

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: برنامه‌های این دهه فرصت خوبی برای ایجاد انسجام ملی و همچنین نمایش وحدت میان همه قشرهای مختلف جامعه است.

به گزارش ایسنا، سیدنظام‌الدین موسوی در جلسه‌ای با تاکید بر ضرورت اجرای برنامه‌های امیدآفرین و وحدت‌بخش  در ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: برنامه‌های دهه فجر امسال در راستای جهاد تبیین و با همدلی و هماهنگی میان همه دستگاه‌های اجرایی در  سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی با اشاره به این‌که دشمن در جنگ ترکیبی، امید مردم و جوانان را هدف قرار داده است، گفت: آنچه موجب پویایی یک ملت می‌شود، امید به آینده است و ضروری است این هدف محوری در تدوین، طراحی و اجرای تمامی برنامه‌های مربوط به بزرگداشت دهه فجر مورد توجه قرار گیرد.

موسوی در ادامه به اهمیت وجود نشاط اجتماعی در کنار امید به آینده اشاره کرد و افزود: امسال دهه فجر انقلاب اسلامی بین دو مناسبت مهم مذهبی یعنی میلاد حضرت علی(ع) و مبعث پیامبر اکرم (ص) قرار گرفته است که این مهم زمینه‌ای را برای برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های شاد با رویکرد و هدف افزایش نشاط اجتماعی به‌ویژه برای جوانان در ایام دهه فجر را فراهم آورده است.

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی، ایجاد وحدت میان مردم، اقوام و اقشار مختلف جامعه را امری بسیار مهم عنوان کرد و افزود: برنامه‌های دهه‌فجر فرصت خوبی برای ایجاد انسجام ملی و همچنین نمایش وحدت میان همه قشرهای مختلف جامعه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره اهمیت تولید برنامه‌های فاخر، شاخص و جذاب  برای ایام دهه فجر، گفت: لازم است تمامی کمیته‌های ستاد مرکزی دهه‌فجر برنامه‌های خود را بر اساس ضرورت‌ها و شرایط روز، طراحی کرده و از جهت اجرا و محتوایی برنامه‌های جذاب و مناسب قشرهای مختلف با رویکرد روایتگری و جهاد تبیین باشد.

 موسوی افزود: ضرورت دارد از برنامه‌های مهم این ایام، به نحو شایسته اطلاع‌رسانی دقیق انجام شود که به دلیل حجم بالای برنامه‌های اجرایی دستگاه‌ها، می‌بایست زمان‌بندی اجرای آن در اختیار کمیته ارتباطات و اطلاع‌رسانی دهه فجر قرار گیرد و رسانه ملی نیز اهتمام ویژه‌ای را نسبت به امر خطیر اطلاع‌رسانی داشته باشد.

وی افزود: برنامه‌های دهه فجر امسال با هماهنگی تمامی دستگاه‌ها در سراسر کشور باشکوهتر از سال گذشته اجرا می‌شود که بخش مهمی از برنامه‌ها با رویکرد تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف از قبیل سازندگی، فرهنگی، حوزه زنان، دفاعی، بهداشت، امنیت و غیره می‌باشد که همراه با آمار و ارقام واقعی و همچنین مقایسه با گذشته و سایر کشورهای جهان است.

رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی، گفت: در تمامی تولیدات محتوایی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی، از ظرفیت گروه‌های جهادی مردمی، مساجد، جوانان و غیره استفاده شده و همچنین از ایده‌های خلاقانه و شیوه‌های نوین نیز  استفاده شده است.

در این جلسه آیت‌الله دین‌پرور، رئیس بنیاد نهج‌البلاغه نیز ضمن تشکر از دست‌اندرکاران ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی، گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یکی از مهم‌ترین سازمان‌هایی است که نقش اساسی در حفظ و حراست نظام جمهوری اسلامی دارد.

وی پیرامون انقلاب اسلامی، اظهار داشت: اساس انقلاب اسلامی بر مکتب تشیع بنا شده و حضرت امام خمینی(ره) با رهبری خود حرکت عظیم مردم را در پیروزی انقلاب اسلامی به ثمر رساندند و علی‌رغم تمامی دشمنی‌ها، انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و حکومت اسلامی تشکیل شد.

رئیس بنیاد نهج‌البلاغه افزود: انقلاب اسلامی هر سال تنومندتر و ریشه‌دار می‌شود و دشمنان انقلاب نیز در سراشیبی و سقوط قرار دارند. اساس حکومت اسلامی بر مبنای فرهنگ تشیع بنا شده و پیشوای بزرگ این انقلاب حضرت امام(ره )بودند و پس از ایشان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز ادامه‌دهنده راه و منش امام بزرگوار هستند.

وی در خصوص تفرقه‌افکنی بین مذاهب از سوی دشمنان اسلام، اظهار داشت: تاکنون هفده کنگره در ارتباط با بررسی موضوع تفرقه‌افکنی بین مذاهب از سوی دشمنان اسلام، برگزار شده است. از علمای مسلمان دعوت کردیم تا با حضور خود در این کنگره‌ها ضمن برطرف شدن شبهات، از مکتب حضرت علی علیه‌السلام به عنوان عامل پیشرفت، سعادت و آزادی یاد کنند.

دین‌پرور تصریح کرد: نکته حائز اهمیت این است که فرهنگ علوی و نهج‌البلاغه، نسل جوان را با تفکر بر فرهنگ علوی آشنا می‌کند و با مطرح شدن سیره و سخنان امام، این فرهنگ در روحیه مردم به‌ویژه نسل جوان تقویت می‌شود.

رئیس بنیاد نهج‌البلاغه افزود: نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یکی از موثرترین نهادهایی است که می‌تواند نقش ویژه‌ای را در حوزه فرهنگ علوی ایفا نماید و ضمن گسترش این فرهنگ، کشور از آثار و برکات مهم آن بهره‌مند شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۲۰ ۰۷:۲۸

اعدام نکنید، افزایش نشاط پیشکش !