مسعود مهدویانفر در حاشیه جلسه کارگروه فرمانداری تیران و کرون در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حوزه آسیبهای اجتماعی، مقابله یکی از برنامههای دستگاههای امنیتی و انتظامی است که در کنار آن پیشگیری و فعالیتهای فرهنگی و ایجابی در حوزه اجتماعی دنبال میشود.
وی افزود: برخورد با عاملان باندهای فساد و قاچاقچیان توسط نهادهای امنیتی در حال انجام بوده، ولی در حوزه نهادهای فرهنگی و اجتماعی رویکرد آموزش و اقناع مورد توجه است که بازتاب بهتر و سازندهتری خواهد داشت.
به گفته مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری اصفهان، در کاهش ناهنجاریهای اجتماعی باید برنامه متنوع و متناسب با شرایط جامعه ارائه و نهادهای متولی در این عرصه نقشآفرینی کنند.
وی ارائه برنامه در حوزه اوقات فراغت، آموزش، توانمندسازی و ایجاد نشاط اجتماعی را مهم خواند و گفت: تلاش در این حوزه منجر به کاهش آسیبهای اجتماعی و به نوعی رفتار ایجابی بوده که نوجوان و جوانان را در برابر تهدیدهای اجتماعی مصون نگه میدارد.
مهدویانفر اضافه کرد: اعتیاد به مواد مخدر و اختلال روانی مثل افسردگی از جمله آسیبهای اجتماعی هستند که فراوانی بیشتری دارد و باید به آنها بیشتر پرداخته شود و عوامل گرایش شناسایی و با راهکارها کاهش یابند.
وی با بیان اینکه نرخ اعتیاد به مواد مخدر در گروه سنی ۱۵ تا ۶۴ سال ۲.۴ درصد است، تصریح کرد: این شاخص در کل کشور ۵.۳ درصد بوده و اصفهان با این اوصاف وضعیت خوبی دارد، اما باید همین آمار نیز کاهش یابد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری اصفهان، خاطرنشان کرد: آموزش و اقدامات پیشگیرانه نقش مهمی در کاهش نرخ ابتلا به مواد مخدر دارد که باید به آن بر اساس یک سند مشخص در هر منطقه پرداخته شود.
مهدویانفر بهرهگیری از ظرفیت نهادهای مردمی در این حوزه را مهم خواند و یادآور شد: فعالسازی نقش مردم در حوزه اجتماعی میتواند بازخورد خوبی در کاهش ناهنجاریها و مشکلات داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات