• دوشنبه / ۱۹ دی ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401101912084
  • خبرنگار : 50026

فعال سازی ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در قاینات

فعال سازی ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در قاینات

ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بر استفاده و فعال سازی تمام ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در شهرستان قاینات تاکید کرد.

سیدمحمدحسین سیدکاشی، سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی به همراه معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان ضمن بازدید از مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت و آزمایشگاه تخصصی تشخیص طبی این واحد با مسئولان این شهرستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش ایسنا، سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در این دیدار بر لزوم تداوم فعالیت‌های جهاددانشگاهی در شهرستان قاینات در حوزه‌های مختلف تأکید کرد.

سیدکاشی ضمن تشکر از همراهی و همدلی مسئولین و خیرین شهرستان قاینات قول مساعد برای استفاده و فعال سازی تمام ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در شهرستان را داد و در نهایت خواستار تداوم حمایت‌های بی دریغ مسئولان و خیرین از مجموعه جهاددانشگاهی شد.

محمد محمدی، فرماندار قاینات نیز خواستار این امر شد که جهاددانشگاهی در حوزه درمان نقش پر رنگ تری داشته باشد که در این خصوص قول مساعد داد.

فعال سازی ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در قاینات

آیت الله سیدمرتضی اصفهانی، امام جمعه سابق شهرستان قاین نیز گفت: جهاددانشگاهی سهم بسزایی در حل مشکلات مردمی دارد.

خیرین قاین ضمن تشکر از فعالیت‌های انجام گرفته در جهاددانشگاهی، به ضرورت توسعه بیشتر در زمینه درمان ناباروری پرداختند تا مشکلات مردم منطقه در این زمینه برطرف شود.

در نشست‌های برگزار شده با مسئولان شهرستان؛ شهردار و خیرین حمایت خود را اعلام کرده و بر شروع پیشبرد طرح‌های جهاد دانشگاهی در منطقه علاوه بر تقویت و ادامه فعالیت‌های قبلی، تاکید کردند.

گفتنی است؛ مرکز آموزش‌های کوتاه مدت جهاددانشگاهی شهرستان قائنات از سال 1398 فعالیت خود را آغاز کرده  است. این مرکز  در 6 کارگروه کامپیوتر، فنی و مهندسی، علوم انسانی، عمومی، علوم پزشکی و فرهنگ و هنر و گروه  زبان‌های خارجه به برگزاری دوره‌های آموزشی می‌پردازد. 

فعال سازی ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در قاینات

مرکز خدمات تخصصی تشخیص طبی و آسیب شناسی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی نیز در قائنات در ۲۱ بهمن ماه 1400 با حضور مسئولان افتتاح شد. انجام پژوهش‌های کاربردی در زمینه پزشکی (بالینی)، ارائه خدمات تخصصی با تعرفه نهاد عمومی به مردم و منطقه قائنات و توابع و ایجاد بستری برای توسعه خدمات پزشکی مورد نیاز با همکاری مراکز برجسته ملی و بین‌المللی از جمله رویان، ابن سینا، جهاددانشگاهی خراسان رضوی، از مهم ترین اهداف راه اندازی آن بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha