کیومرث صالحی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۲۵ دکه مطبوعاتی مجوزدار در سطح شهر فعالیت دارند، اظهار کرد: از عمر فعالیت اغلب این دکهها بیش از سه دهه میگذرد و به واسطه افزایش جمعیت و برخی مسائل، طی سالهای گذشته شاهد تغییراتی در کارکرد اصلی آنها هستیم.
وی ادامه داد: هرچند دکههای مطبوعاتی با هدف عرضه نشریات و روزنامهها در مناطق مختلف شهر جانمایی شدهاند ولی با گذشت زمان و کم رنگ شدن گرایش مردم به رسانههای مکتوب و دسترسی عموم مردم به فضای مجازی، حوزه فعالیت خود را گسترده تر کرده و امروز شاهد فروش تنقلات ، چای و ... در اغلب این کیوسکها هستیم.
وی با بیان اینکه سازمان ساماندهی مشاغل شهری به عنوان متولی این دکهها با تغییر ماهیت فعالیت آنها مخالف است، توضیح داد: ولی به واسطه اینکه صاحبان این دکهها هم باید برای گذران زندگی درآمدزایی داشته باشند، امکان برخورد مقتضی با بهره برداران وجود ندارد.
این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه تمام دکههای کرج در نقشه GIS جانمایی شده، افزود: قرار بود برخی از دکههایی که در مناطق پرترافیک شهر قرار دارند جابه جا و به مکانهای دیگری انتقال داده شوند ولی با توجه به اینکه بین معابر درجه یک و دو از لحاظ درآمدزایی تناسبی وجود ندارد هنوز سازوکاری برای اجرای این طرح فراهم نشده است.
صالحی با تاکید بر تشکیل کمیته تخصصی ساماندهی دکهها توضیح داد: در این کمیته مواردی مثل تغییر نام، تغییر کاربری، تعیین اجاره بها و ... بررسی و در نهایت تصمیم گیری توسط اعضا صورت میگیرد.
رییس امور کیوسکهای سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرج با اشاره به پیگیری جدی برای برخورد با دکههای غیرمجاز افزود: شهرداری کرج طی سالهای گذشته در این خصوص به خوبی عمل کرده و در حال حاضر تنها ۱۲ دکه غیرمجاز در سطح شهر فعال است.
وی در پاسخ به اینکه نحوه صدور مجوز فعالیت برای متقاضیان دکه های جدید به چه شکل است، گفت: بر اساس مصوبه سال ۱۳۸۰، واگذاری هرگونه دکه جدید در سطح شهر ممنوع است و بنابراین طی این سالها هیچ دکه جدیدی به شهر اضافه نشده است.
انتهای پیام
نظرات