آرش فرهادیان در گفت وگو با ایسنا، درباره اقدام فدراسیون جودو در تاریخ ۱۹ آذر که با انتشار خبری مدعی تایید صلاحیت ۳ نفر از کاندیداهای ریاست فدراسیون جودو از مجموع ۱۳ کاندیدا در کمیسیون تطبیق شده بود، اظهار کرد: ما همان زمان به دبیر فدراسیون جودو اعلام کردیم که این کار را نباید انجام میدادید. دبیر فدراسیونها نیز تنها به عنوان عضوی از کمیسیون تطبیق در جلسات حاضر میشود اما ریاست کمیسیون تطبیق و کمیسیون تجدید نظر بر عهده وزارت ورزش است.
مدیر اداره کل امور مشترک فدراسیونها افزود: ما همان زمان و بعد از انتشار این خبر به فدراسیون جودو اعلام کردیم که نباید این کار را انجام میدادید که در جواب اعلام کردند ما اطلاع نداشتیم.
فرهادیان تاکید کرد: هنوز اسامی نهایی کاندیداهای نهایی انتخابات فدراسیون جودو اعلام نشده و بزودی اعلام خواهد شد.
وی با بیان اینکه نظر نهایی کمیسیون تجدید نظر تا دو یا سه روز آینده درباره کاندیداهای تایید صلاحیت شده مدیریتی اعلام میشود، گفت: ما دو کمیسیون تطبیق و تجدید نظر داریم که در کمیسیون تطبیق صلاحیت مدیریتی افراد تطبیق داده میشود. ممکن است یک نفر سابقه مدیریتی داشته باشد اما مدارک کافی را ارئه نکرده باشد که رد میشود. آنجا اصل بر تطبیق مدارک ارائه شده است. یکسری افراد در کمیسیون تطبیق کسری مدارک دارند که ما بدون تعارف میگوییم دوستان بروند مدارک را به کمیسیون تجدید نظر ارائه کنند.
فرهادیان افزود: یکی از کاندیداهای جودو از آنجا که کارمند وزارت ورزش است باید تاییدیه این وزارتخانه را ارائه میکرد وگرنه مدارک مدیریتی او مشکلی نداشت. در مجموع همه کسانی که حتی در کمیسیون تطبیق مدارکشان تایید میشود به کمیسیون تجدید نظر میروند چرا که ممکن است به عنوان مثال یک نفر در کمیسیون تطبیق تایید شود اما در کمیسیون تجدید نظر ایرادی به مدارک گرفته شود که لازم است برطرف گردد، مشابه اتفاقی که درباره یکی از کاندیداهای فدراسیون کاراته رخ داد.
به گزارش ایسنا، وحید زارعنژاد، محمد بلوطی، پیمان ترکاشوند، عباس سلگی، علی مویدی، محمد صادق تیرانداز، فرشاد نجفیپور، محمدعلی رستگار سرخه، محمدرضا عمادی، منصور عبدی، مجید زارعیان، آرش میراسماعیلی و سعید القاصی مهر جمعا ۱۳ نفر برای حضور در انتخابات ثبت نامکردند.
انتهای پیام
نظرات