• شنبه / ۱۷ دی ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401101710926
  • خبرنگار : 50182

رییس دانشکده تغذیه کرمانشاه:

تولید 11 خوراکی "فراسودمند" در کرمانشاه/ آردِ غنی شده با ویتامین D امسال راهی بازار می‌شود

تولید 11 خوراکی "فراسودمند" در کرمانشاه/ آردِ غنی شده با ویتامین D امسال راهی بازار می‌شود

ایسنا/کرمانشاه رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تولید یازده ماده غذایی فراسودمند در این دانشکده خبر داد.

دکتر احسان صادقی در نشست خبری امروز (17 دی) با اشاره به فعالیت پنج ساله این دانشکده گفت: ما در این دانشکده به معنای واقعی به دنبال ایجاد یک دانشکده نسل چهارم بوده‌ایم. دانشکده‌ای که در کنار آموزش و پژوهش، به حوزه فناوری هم توجه داشته باشد.

وی با اشاره به پیگیری طرح‌های تاثیرگذار برای جامعه در این دانشکده، گفت: تلاش داریم تا حوزه علم و فناوری را به سطح جامعه بیاوریم و در همین راستا امسال سه طرح تاثیرگذار در جامعه را پیگیری کرده‌ایم که تاکنون منجر به تولید دو محصول فراسودمند شده است.

وی افزود: یکی از این محصولات آرد فراسودمند است که با ویتامین D غنی سازی شده و تولید اولیه و صنعتی آن هم انجام شده است.

صادقی گفت: این آرد فراسودمند امسال وارد بازار می شود و کرمانشاه به اولین استانی تبدیل خواهد شد که مردم می توانند کمبود ویتامین D خود را از طریق مصرف نان تامین کنند.

وی افزود: محصول فراسودمند دیگر ما رب گوجه فرنگی است که پیگیر مسیر تولید آن برای ورود به بازار هستیم.

رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پیگیری تولید محصول فراسودمندی دیگر ویژه بیماران دیابتی خبر داد و افزود: این محصول کم کالری بوده و مناسب وعده صبحانه بیماران دیابتی است و فعلا کار بر روی آن ادامه دارد و زمانی که به نتیجه برسد، اطلاع رسانی آن را انجام خواهیم داد.

به گفته صادقی از سال 1396 تاکنون یازده محصول فراسودمند در دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید شده که برخی از آنها  نوشابه پروبیوتیک، کنسرو فراسودمند، سوسیس و کالباس و دوغ فراسودمند هستند.

این مسئول در ادامه درتشریح وضعیت دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تحصیل 130 دانشجو در آن خبر داد و افزود: این دانشکده همچنین 13 استاد شامل یک استاد تمام، چهار دانشیار و هشت استادیار دارد.

وی با اشاره به کیفیت فعالیت های پژوهشی در این دانشکده گفت: سال 2022، 145 طرح تحقیقاتی، 78 مقاله بین المللی و 38 مقاله Q1 در این دانشکده تولید شده و رتبه اول را میان سایر دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از لحاظ تولید علم نسبت به تعداد اساتید کسب کرده‌ایم.

صادقی از پیگیری حضور اساتید حوزه تغذیه در سطح جامعه  خبر داد و گفت: پیگیر هستیم جامعه هم از علم اساتید این دانشکده بهره مند شود و در همین راستا هم اکنون اساتید ما در دو کلینیک "مهدیه" و "شهید فتاحی" حضور داشته و مراجعان را با تعرفه دولتی ویزیت می‌کنند.

وی با اشاره به وجود شش رشته تحصیلی در این دانشکده گفت: هم اکنون رشته صنایع غذایی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، رشته علوم تغذیه در دو مقطع کارشناسی ارشد و PHD و رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی هم در دو مقطع کارشناسی ارشد و PHD در این دانشکده فعال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha