• پنجشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۱ / ۱۷:۵۵
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1401101509858
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مطرح کرد

زمین گیر شدن ۳۰ آمبولانس علوم پزشکی یاسوج

زمین گیر شدن ۳۰ آمبولانس علوم پزشکی یاسوج

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: لازم است سری به محوطه نقلیه دانشگاه علوم پزشکی بزنید، متوجه خواهید شد که قریب به ۳۰ دستگاه آمبولانس زمین گیر شده و تعمیر آنها هم هزینه زیادی دربر خواهد داشت.

محمد غلام نژاد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: در سفر رئیس اورژانس کشور به استان او را به دیدن این حجم بزرگ آمبولانس در محوطه نقلیه دانشگاه بردم و از ایشان خواستم که این مطالبه فراموش شده و عمومی را جدی و از منابع وزارتی مساعدت نمایند که قول مساعدت در تعمیر و تجهیز آمبولانس‌ها دادند و عنوان کرد که در یکی دوسال اخیر وزارت بهداشت هیچ آمبولانسی خریداری نکرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: ناوگان اورژانس این دانشگاه در وضعیت بسیار نامطلوبی قرار دارد و در شهرستان های استان بیشتر آمبولانس‌ها توان اعزام بیمار به استان‌های همجوار را ندارند و برخی تنها در حد جابجایی شهری استفاده می شوند.

غلام نژاد تصریح کرد: با وجود سطح بالای اعزام روزانه بیماران استان کهگیلویه و بویراحمد، کمبود تجهیزات پزشکی و نداشتن ناوگان مجهز اعزام، همه و بخصوص سازمان‌های مردم نهاد، رسانه ها و خیرین را برای کمک به بخش سلامت دعوت می کنیم.

وی از رسانه ها تقاضا کرد؛ نیازهای مردم استان کهگیلویه و بویراحمد را در بخش سلامت منعکس کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: بسیاری از امور مانند راه اندازی رادیو تراپی، پزشکی هسته ای و تعمیر، تجهیز و خرید ناوگان اورژانس، پروژه های عمرانی تعطیل و یا نیمه تعطیل، راه اندازی بخش‌های فوق تخصصی و… در طی سالیان از رسالت‌های مغفول دانشگاه متولی سلامت مردم بوده و دانشگاه علوم پزشکی بیشتر درگیر حاشیه های بکارگیری نیروی انسانی غیرتخصصی و شبیه بنگاه کاریابی شد و اصلاح این روند نیازمند گذشت زمان است.

غلام نژاد عنوان کرد: بزرگترین آسیب ورود نیروهای غیرتخصصی در بخش بهداشت و درمان، به عنوان مثال از کار افتادن سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی بیمارستان‌ها بعد از دو سه سال از افتتاح است، چیزی که اکنون آسیب‌های مالی فراوانی داشته و این تنها یک نمونه است.

وی تاکید کرد: استان چهارمحال و بختیاری در مجاورت ما، دو دستگاه رادیوتراپی دارد و یا شهر کوچکی مانند دزفول رادیو تراپی دارد اما یک استان، چنین دستگاهی را برای جلوگیری از آواره شدن بیماران در استان‌های مجاور ندارد!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بدهی تنها یک بیمارستان در استان کهگیلویه و بویراحمد را بالای ۸۰میلیارد تومان دانست و گفت: تمامی بیمارستان‌های این استان به همین نسبت بدهکارند و از همه بخصوص مسئولین تقاضای همکاری با دانشگاه را دارم. 

غلام نژاد رسالت دانشگاه علوم پزشکی را تامین سلامت مردم دانست و افزود: از همه سیاسیون، نهادها و مسئولین برای بازسازی و احیای این مهم استمداد می طلبم.

وی بیان کرد: با پیگیری مجدانه و رایزنی با وزارت بهداشت، دو دستگاه آمبولانس جدید برای شهرستان‌های گچساران و بهمئی به دانشگاه علوم پزشکی استان تحویل شد که می تواند بخشی از مشکلات سیستم اورژانس بیمارستان‌ها را رفع کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۱۶ ۱۷:۴۳

مدیران مسئول مدیریت وضع موجود هستند نه گزارش وضع موجود.