• چهارشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۱ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401101408726
  • منبع : نمایندگی مازندران

معاون جهاد کشاورزی مازندران خبر داد

تولید یک میلیون تن برنج سفید در مازندران

تولید یک میلیون تن برنج سفید در مازندران

ایسنا/مازندران معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت: در کشت اول برنج، کشت مجدد و پرورش رتون ۹۹۵ هزار و ۷۴۶ هزار تن برنج سفید در استان تولید شد.

 به گزارش ایسنا، احسان عباسپور درباره وضعیت برنجکاری استان مازندران در سال زراعی ۱۴۰۱، اظهار کرد: سال زراعی ۱۴۰۱ یک میلیون و ۳۵۰ هزار و ۸۳۹ تن شلتوک برنج در ۲۱۵ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان تولید شد.

وی با بیان اینکه ۲۳۶ هزار و ۵۴۹ تن شلتوک ارقام پرمحصول در ۶۷ هزار و ۳۰۷ هکتار و ۸۰۱ هزار و ۶۰۳ تن شالی ارقام محلی در ۱۴۷ هزار و ۶۹۳ هکتار مزارع شالیزاری استان برداشت شد، افزود: از ۴۱ هزار و ۳۲۰ هکتار مزارع پرورش رتون استان ۹۴ هزار و ۸۸۸ تن و از ۵۸ هزار و ۸۳۲ هکتار مزارع کشت مجدد برنج ۲۱۷ هزار و ۲۶۳ تن شلتوک استحصال شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه در کشت اول برنج، کشت مجدد و پرورش رتون ۹۹۵ هزار و ۷۴۶ هزارتن برنج سفید در مزارع شالیزاری استان تولید شد، تصریح کرد: ۱۴۰ هزار و ۹۰۴ هکتار اراضی شالیزاری استان به صورت مکانیزه نشاکاری و ۲۰۷ هزار و ۶۴ هکتار به صورت مکانیزه برداشت شد.

عباسپور افزود: ۱۹۱ هزار و ۱۴ بهره بردار در مزارع شالیزاری استان مشغول به فعالیت هستند.

این مسوول به مصرف ۶ هزار و ۵۷۴ تن بذر در مزارع شالیزاری استان اشاره و یادآور شد: ۴۳ هزار و ۵۸۹ تن کود ازته، ۱۹ هزار و ۱۲۲ تن کود فسفاته و ۱۹ هزار و ۵۹۰ تن کود پتاسه در شالیزارهای استان مصرف شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به مبارزه شیمیایی با آفت ساقه‌خوار در ۱۴۷ هزار و ۹۸۸ هکتار، سایر آفات در ۱۹ هزار و ۵۹۰ هکتار، بلاست برگ در ۳۵ هزار و ۷۲۵ هکتار و بلاست خوشه در ۱۰۷ هزار و ۱۰۱ هکتار، سایر بیماری ها در ۳ هزار و ۷۱۲ هکتار و علف‌های هرز در ۲۱۴ هزار و ۸۵۱ هکتار مزارع شالیزاری استان در سال زراعی ۱۴۰۱، افزود: مبارزه غیرشیمیایی و بیولوژیک با آفت ساقه‌خوار برنج در ۶۰ هزار و ۴۵۶ هکتار شالیزار استان صورت گرفت.

وی درباره فعالیت ماشین آلات و ادوات کشاورزی در برنجکاری استان، گفت: ۱۲ هزار و ۴۳۷ دستگاه تراکتور، ۷۵ هزار و ۳۲۹ دستگاه تیلر، ۴ هزار و ۵۶۸ دستگاه نشاکار، یک هزار و ۲۵۴ دستگاه دروگر، ۳۱۰ دستگاه خرمنکوب پشت تراکتوری، ۱۲۰ دستگاه وجین کن و ۷ هزار و ۵۶ دستگاه کمباین در شالیزارهای استان مشغول به فعالیت بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha