• سه‌شنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1401101308129
  • خبرنگار : 71368

گزارش حسابرسی منطقه ۱۴ مطرح شد

از تزریق ۸۵۴ نفر به نیروهای شهرداری منطقه ۱۴ تا وضعیت گود مسجد آدینه

از تزریق ۸۵۴ نفر به نیروهای شهرداری منطقه ۱۴ تا وضعیت گود مسجد آدینه

اعضای شورای شهر تهران گزارش حسابرسی منطقه ۱۴ را تصویب کردند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران بررسی گزارش حسابرسی شهرداری منطقه ۱۴ برای سال‌های مالی ۹۶ تا ۹۹ را روی میز بررسی قرار دادند که ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه در گزارش حسابرس مواردی بود که باید آنها بررسی شود، گفت: لازم است که اطلاعات درآمدی منطقه به حسابرس ارائه شود و همچنین وضعیت پروژه‌های مشارکتی همچون پارک کودکان تعیین تکلیف شود.

وی با بیان اینکه اموال اختصاصی و عمومی شهرداری در هیچ سیستمی به ثبت نرسیده است، گفت: البته خوشبختانه در سازمان املاک در حال دنبال کردن تعیین تکلیف اموال عمومی هستم اما اگر شهرداری بخواهد بخشی از اموال عمومی را به اموال خصوصی منتقل کند باید از شورا مجوز بگیرد و همچنین قرارداد پروژه مشارکتی باغ گیوی هنوز مورد ابهام است و باید تعیین تکلیف شود.

در ادامه احمد علوی نیز با بیان اینکه یک پارک به اسم پارک کودک در منطقه ۱۴ در حال ساخت بود اما ۱۰ سال ساخت آن به طول انجامیده، گفت: باغ گیوی نیز هنوز تعیین تکلیف نشده است و باید هر چه سریعتر این مسئله حل شود و در مورد مسجد آدینه نیز شرکت توسعه فضای فرهنگی سال ۹۶ گودبرداری آن را آغاز کرده و چهار سال در این گود مسجدی ساخته نشد و حالا اگر اتفاقی برای ساختمان‌های مجاور بیفتد چه کسی جوابگوست.

احمد صادقی با تاکید بر اینکه باید اداره کل مجامع موارد مشترک بین مناطق را بررسی کند که چرا برخی موضوعات به صورت پی در پی در گزارشات حسابرسی سالانه می‌آید، گفت: باید ترک فعل‌ها بررسی شود، چرا که در شهرداری منطقه ۱۴، ۱۹۴ نفر نیروی قراردادی و رسمی داشته اما در سال ۹۶ تعداد ۸۵۴ نفر نیروی قراردادی و رسمی اضافه می‌شود و در شهرداری مشغول به کار می‌شوند در حالیکه بکارگیری این نیروی انسانی با دستورالعمل اجرایی بودجه سال ۹۶ مغایرت دارد.

به گزارش ایسنا، در نهایت پس از بحث و بررسی گزارش حسابرسی شهرداری منطقه ۱۴ برای سال‌های ۹۶ و ۹۹ با حداکثر آراء به تصویب اعضای شورای شهر تهران رسید.

بررسی آئین‌نامه اجرایی ماده (۱) قانون اصلاح لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز

به گزارش ایسنا، در ادامه دستور جلسه امروز شورای شهر تهران آئین‌نامه اجرایی ماده (۱) قانون اصلاح لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها و تغییرات آن بررسی شد که مهدی عباسی در قالب ارائه‌ گزارشی در رابطه با این آئین نامه گفت: امیدواریم تغییرات صورت گرفته در آیین نامه سبب حفظ هر چه بیشتر باغات تهران شود.

وی افزود: یکی از تکالیف کمیسیون ماده ۷ بررسی پرونده ساخت واحدهای مسکونی در تهران و نظردهی پیرامون آن با فضای سبز پایتخت از دو منظر بود؛ نخست نظردهی در مورد نوعیت باغ یا به عبارت دیگر باغ بودن و نبودن یک منطقه و دوم مساله حفاظت از درختان. پیش از این شورا برای عضویت در کمیسیون نماینده‌ای غیر از اعضای شورا معرفی می‌کرد و در سازمان بوستان‌ها هم نماینده‌ای از شورا وجود داشت، اما در قانون جدید دو نفر از شورا با تخصص شهرسازی و زیست محیطی باید عضو کمیسیون شوند که برای این امر آقای بابایی معرفی شده‌اند و بنده هم که از قبل عضو کمیسیون بودم.

وی ادامه داد: در خصوص نمایندگان حاضر در مناطق با هم فکری لازم، کسانی که تجربه کار در این زمینه داشتند را انتخاب کرده‌ایم.

در ادامه صادقی دیگر عضو شورا نیز گفت: بر اساس آئین نامه اجرایی جدید برای اینکه منطقه‌ای را باغ بدانیم ۵ مساله باید رعایت شود؛ نخست آن فضا لازم است سند داشته باشد دوم و سوم کمیسیون ماده ۱۲ و جهاد کشاورزی باغ بودن آن منطقه را تایید بکنند، چهارم درختان موجود در منطقه سبز به حد نصاب مشخص برسد و آخرین مورد اعلام نظر اعضای شورا شهر در رابطه با منطقه که آیا ارزش زیست محیطی دارد یا خیر؟ به جز مورد پایانی که منوط به نظر شورا است، مطابق قانون تایید چهار مورد اول توسط نظر کمیسیون ماده ۷ صورت می‌گیرد و شورا تنها در رابطه با مورد پنجم نظر می‌دهد، همچنین بررسی وضعیت زمین‌هایی با متراژ بالای ۲۰۰۰ متر در کمیسیون اصلی و زمین‌هایی با کم‌تر از این متراژ در کمیسیون مناطق انجام می‌شود.

صادقی تاکید کرد: در تغییراتی دیگر رئیس سازمان بوستان ها نیز به ترکیب کمیسیون اضافه شده است تا تعداد نفرات حاضر در کمیسیون به ۵ نفر افزایش یابد.

در ادامه جلسه حبیب کاشانی، نرجس سلیمانی و علیرضا نادعلی با تشکر از انتخاب خود، انصراف از عضویت در کمیسیون مناطق ۲۱، ۱۲، ۱۹ و ۶ را اعلام کردند.با این انصراف از جایی که ترکیب جدولی عضویت اعضای شورای شهر در کمیسیون مناطق به هم می‌ریخت، برخی از اعضا پیشنهاداتی ارائه دادند از جمله میثم مظفر که پیشنهاد داد عضویت اعضا در کمیسیون مناطق به قید قرعه تعیین شود؛ همچنین پیرهادی پیشنهاد داد که با توجه به انصراف اعضا شخص آقای چمران به عنوان رئیس با استفاده از اختیاراتش عضویت اعضای شورای شهر در کمیسیون مناطق را تعیین کند.

احمد صادقی نیز پیشنهاد داد که با انصراف برخی از اعضا کسانی که تمایل دارند، جایگزین آنها شوند و پرونده مناطق پس از تهیه سامانه‌ای به صورت رندوم در اختیار آن‌ها قرار داده شود؛ پس از بحث و بررسی‌های صورت گرفته پیرامون ترکیب حاضر در کمیسیون، جمع ‌بندی صورت نگرفت و در نهایت صرفا رای‌گیری پیرامون انتخاب عضو شورای اسلامی شهر تهران در خصوص موضوع بند الف ذیل ماده هفتم (۷) آئین نامه اجرایی ماده (۱) قانون اصلاح لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها انجام شد که پس از رأی گیری مهدی بابایی با ۱۹ رأی موافق از ۲۱ رأی به عنوان منتخب شورا انتخاب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha