• سه‌شنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1401101307939
  • منبع : باشگاه دانشجویان

آموزش «اصول فرمولاسیون کاربردی محصولات غذایی»

آموزش «اصول فرمولاسیون کاربردی محصولات غذایی»

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فسا، جلسه آموزشی «اصول فرمولاسیون کاربردی محصولات غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس دکتر مرتضی جمشید عینی ـ دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی، ۲۲ دی ماه از ساعت ۹ تا ۱۳ برپا می‌شود.

«اهمیت توسعه فرمولاسیون در تولید محصولات غذایی»، «اصول طراحی فرمولاسیون و فرآیند تولید محصول جدید» و «نقش افزودنی‌ها، کربوهیدرات‌ها، قندها، چربی‌ها و... در فرمولاسیون مواد غذایی» سرفصل‌های آموزشی این جلسه است.

علاقه‌مندان برای شرکت در این جلسه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۹۰۲۴۵۱۵۹۱۰ تماس بگیرند یا به شناسه @AshkanGholami پیام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha