• دوشنبه / ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403112216608
  • خبرنگار : 71974

جشن حضور تا ظهور

مشکلات و دست‌اندازی‌ها مردم ما را از مسیر انقلاب ناامید نمی‌کند

مشکلات و دست‌اندازی‌ها مردم ما را از مسیر انقلاب ناامید نمی‌کند

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه مردم ما به انقلاب و رهبری اعتقاد راسخ دارند، گفت: مشکلات اقتصادی و دست‌اندازی‌هایی که دشمنان برای مردم ما ایجاد می‌کنند کردم ما را از مسیر انقلاب باز نمی‌گرداند.

علیرضا رهایی در حاشیه مراسم راهپیمایی چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به ایسنا گفت: مردم حق شناس ایران امسال نیز همانند چهل و پنج سال گذشته به صورت باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه شرکت دارند و یکبار دیگر با آرمان های انقلاب تجدید بیعت می کنند و پشتیبانی خود را از اهداف و مسیر حرکت نظام اعلام دارند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: اعتقاد به مبانی نظام و انقلاب جدا از بحث مشکلات مختلفی است که در کشور وجود دارد و به طور عمده تحمیل بیگانگان است. بر این اساس مردم انقلاب بر اصل انقلاب و رهبری اعتقاد راسخ دارند که با پیشامدهای که ایجاد می شود یا محدودیت های اقتصادی که مطرح می شود این باورها و اعتقادات را از دست نمی دهند.

رهایی تاکید کرد: این کشور در مسیر پیشرفت خود حرکت خواهد کرد و مشکلات و دست اندازی‌ها مردم ما را از مسیر درست انقلاب و رهبری ناامید نخواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha