دکتر فرحناز محمدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وجود پنج گرمخانه در سطح استان گفت: از این تعداد سه گرمخانه در مرکز استان و دو گرمخانه در شهرستانهای اسلام آبادغرب و کنگاور فعال هستند.
محمدی با بیان اینکه از این تعداد چهار گرمخانه به مردان اختصاص دارد، گفت: برای بانوان نیز یک گرمخانه با ظرفیت حدود ۲۰ نفر در مرکز استان فعال است.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه ظرفیت گرمخانههای استان را مجموعا ۲۲۰ نفر اعلام کرد.
محمدی ظرفیت موجود گرمخانه های استان را جوابگوی نیاز کارتونخوابهای استان دانست و افزود: در فصل سرما چنانچه تعداد مراجعین گرمخانهها افزایش یابد، از ظرفیت سایر مراکز بهزیستی مانند مرکز ماده ۱۶ و مرکز ماده ۱۵ برای پناه دادن به آنها استفاده می شود و هیچ مراجعه کنندهای بی پناه نمیماند.
محمدی با بیان اینکه سه گرمخانه کرمانشاه در محلات دولت آباد، جعفرآباد و مسکن فعال هستند، گفت: جمع آوری کارتون خوابها با شهرداری است، اما در گرمخانهها افراد به صورت خودمعرف هم پذیرفته میشوند.
وی افزود: عمده کارتون خوابها گرمخانه را می شناسند و از محل آنها اطلاع دارند و برای همین عمدتا خودشان در فصل سرما مراجعه میکنند.
این مسئول در ادامه با اشاره به فعالیت گرمخانههای استان در طول سال گفت: گرمخانه های استان در طول سال فعال هستند و تنها در فصل سرما ساعت کاری آنها افزایش مییابد.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه ساعت کاری گرمخانه های استان را هم از غروب آفتاب تا ساعت هشت صبح اعلام کرد و افزود: طی این مدت خدماتی مانند یک وعده غذای گرم، استحمام، توزیع وسایل بهداشتی و پیشگیری، مشاوره و وعده صبحانه به افراد ارائه میشود.
محمدی خاطرنشان کرد: اگر میان کارتون خوابها مورد حاد بیماری هم مشاهده شود، افراد به مراکز درمانی ارجاع میشوند.
وی با اشاره به انجام تست HIV هم از مراجعین جدید، گفت: در صورت ابتلا این افراد هم به مراکز مربوطه ارجاع میشوند.
انتهای پیام
نظرات