تیمور کریم زایی افزود: شرایط اقلیمی و آب و هوایی بسیار مناسب بخش دامن، پوشش انبوه درختان گز کوهی درصدها هکتار تا شعاع ۳۰کیلومتر و همچنین گل و گیاهان معطر در بستر رودخانه بزرگ دامن که ماده اصلی عسل و عامل تغذیه زنبورهای عسل است فرصت مناسبی برای سرمایهگذاری در این بخش با بهره گیری از ظرفیت اشتغال بخش روستایی و صندوق بنیاد برکت است.
کریم زایی در ادامه بیان کرد: عسل تولیدی بخش دامن از برترین نوع عسل های مرغوب به شمار می رود.
وی گفت: درمان مشکلات تنفسی، تسکین سرفه، گلودرد و افزایش ایمنی بدن، ضدعفونیکردن عفونتها و زخمهای پوستی و مدیریت کاهش وزن تنها بخشی از خواص درمانی عسل است.
بخشدار دامن با بیان اینکه بالغ بر هزار کندوی عسل در مجتمع پرورش کندوی عسل این منطقه وجود دارد، گفت: این ظرفیت زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای ۱۰نفر اعم از نگهبان، کارگر، برداشت کننده، حمل و عرضه کننده را فراهم کرده است.
کریم زایی افزود: بخش دامن با شرایط آب و هوایی معتدل حداقل در ۹ماه از سال امکان برداشت عسل را دارد، بنابراین سرمایهگذاری در این بخش اشتغالزایی مناسبی به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: میزان سطح تولید فرآورده های زنبور عسل در طول فصول سال حداقل ۳ بار و هر دوره برداشت به اندازه ۵ تن عسل و ژل رویال از این کندوها استحصال می شود که در استان و خارج از استان به فروش میرسند.
کوهکن یکی از تولید کنندگان منطقه نیز گفت: ایرانشهر در این فصل از سال بهترین مکان برای پرورش و تولید زنبور عسل است.
انتهای پیام
نظرات