• چهارشنبه / ۷ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401100704016
  • خبرنگار : 71610

علی سلمان از زندان آل خلیفه: سرکوب آزادی و دموکراسی، پیروزی نیست

علی سلمان از زندان آل خلیفه: سرکوب آزادی و دموکراسی، پیروزی نیست

روحانی مبارز بحرینی دربند آل خلیفه در سخنانی از سرکوب آزادی و دموکراسی در این کشور توسط حکومت آن انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری العهد، علی سلمان، روحانی مبارز بحرینی و دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین که به حبس ابد محکوم است، در بیانیه‌ای به مناسبت هشتمین سالروز بازداشتش از خانواده‌ خود و تمامی کسانی که طی این سالها از وی حمایت کرده‌اند، تشکر و قدردانی کرد.

وی با تاکید بر مساله اصلاح گفت که توقف روند اصلاح جایز نبوده و خیانت به خدا، میهن و ملت است.

علی سلمان در ادامه به تلاش‌های جمعیت الوفاق و اپوزیسیون بحرین در راستای پیش بردن اصلاحات در بحرین اشاره کرد و افزود: پاسخ این تلاش‌ها؛ منحل کردن جمعیت‌ها، قتل کادر و حامیان ما، بازداشت و تبعید رهبران و تحمیل نزاع و انزوای سیاسی بر ما بود.

وی همچنین در این بیانیه تاکید کرد: عدم گفت‌وگوی جدی و نبود اصلاحات واقعی یکی از دلایل اصلی وقوع بحران‌های بزرگ در کشورهاست و کشور ما نیز از این قاعده منطقی مستثنی نیست. اگر با هم آشتی و مصالحه می‌کردیم و به حقوق بشر و شرایط اقتصادی رسیدگی می‌کردیم، بدهی دولتی سر به فلک نمی‌کشید و نیازی به اعمال مالیات بر جیب شهروندان با نرخ ۱۰ درصد نداشتیم.

علی سلمان درباره اقدامات رژیم آل خلیفه علیه مخالفان بحرینی نیز تصریح کرد: برادران و خواهران، نگذارید کسی دچار این توهم شود که سرکوب آرمان دموکراسی، آزادی و احترام به حقوق بشر یک پیروزی است و در واقع این سرکوب ضرر و زیانی آشکار برای کسی است که آن را انجام می‌دهد.

دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به طرح شورای همکاری خلیج فارس به پیشنهاد سعود الفیصل وزیر خارجه اسبق عربستان و حمد بن جاسم وزیر خارجه سابق قطر برای حل و فصل بحران بحرین نیز تصریح کرد: حمد بن جاسم بعنوان نماینده شورای همکاری خلیج (فارس) به درخواست سعود الفیصل برای یافتن راه حلی برای بحران جاری با من تماس گرفت. آیا می‌بایست از پاسخ به این تماس خودداری می‌کردم؟ اگر خودداری می‌کردم چه می‌شد؟ اگر آن را رد می‌کردم همه این اقدام را لجاجت و رد راه حل گفت‌وگو و تعبیر می‌کردند.

شیخ علی سلمان همچنین افزود: من با هدف یافتن راه حلی برای خروج هر چه سریع‌تر کشور از بحران به این تماس پاسخ دادم ولی بعد از گذشت هفت سال، در کمال شگفتی دیدم که گفت‌وگوی تلفنی علنی من با هیئت شورای همکاری، جاسوسی و جرم تلقی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۰۸ ۰۹:۵۱

چه خوب گفته: "سرکوب آزادی و دموکراسی، پیروزی نیست"