رئیس دانشگاه صنعتی سهند در این نشست ابراز امیدواری کرد که این جلسه فصل نوینی در همکاری علمی و تحقیقاتی بین دو دانشگاه و تشکیل کارگروه علمی و تحقیقاتی مشترک و همچنین طراحی و ساخت تجهیزات پزشکی مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی در مراکز تحقیقاتی دانشگاه باشد.
دکتر اسماعیل فاتحی فر، افزود: دانشگاه صنعتی سهند با دارا بودن مراکز تحقیقاتی فعال و دانشمندان و محققین جوان جهادی خواهد توانست نیازهای تحقیقاتی و فناوری در این حوزه را تامین نماید.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند، گفت: این دانشگاه اولین دانشگاه صنعتی و مولود انقلاب است و تاکنون حدود ۱۲ هزار نفر متخصص به جامعه تحویل داده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه، از تلاشها و تعهد اساتید در مسیر شکوفایی علم نوین و نخبه پروری دانشگاه ها، تشکر و قدردانی کرد و گفت: همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دانشگاه صنعتی سهند میتواند در تولید و ساخت تجهیزات پزشکی در کشور انقلابی ایجاد کند.
دکتر بهمن نقی پور، افزود: در مسیر پیشرفت های علمی و رفع موانع، به غیر از نشستهای اداری، نشست های صمیمی با کارشناسان علمی که صاحب اندیشهاند بسیار حائز اهمیت است چرا که ماحصل این جلسات حاکمیت افراد صاحب علم و توانمند در عرصه فناوری های نوین بر جایگاه حقیقی شان است که منجر به حل مسائل بسیار مهم در این حوزه می شود.
وی افزود: این جلسه را می توان روز ریل گذاری و آغاز مسیر همکاری های نیاز محور دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دانشگاه صنعتی سهند در جهت حل مشکلات مردم عنوان کرد چرا که هر کدام از دانشگاه ها که در حوزه های مختلف با اساتید توانمند که به عنوان ستون های آن دانشگاه در حال خدمت هستند، فعالیت دارند می توانند مکمل هم باشند و این همکاری و همراهی موجب تسریع در مسیر خدمات رسانی به مردم و پیشرفت های علمی گردد.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تمام توان در همه حوزهها و مراکز تحقیقاتی و مراکز رشد، آماده همکاری و همراهی دانشگاه صنعتی سهند می باشد چرا که نتیجه این ارتباط منجر به امید بخشی به دانشجویان برای اجرای پروژه های تحقیقاتی در بستری مناسب در آینده خواهد شد.
در ادامه جلسه روسای دانشکدهها و اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی سهند به بیان موضوعات و مسائل مختلف حول محور پروژه های تکمیلی و یا در دست اجرای دانشکدهها پرداختند.
انتهای پیام
نظرات