• سه‌شنبه / ۶ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401100603425
  • خبرنگار : 71415

خسارت سنگین اسکان پناهجویان افغان در پایگاه‌های ارتش آمریکا برای پنتاگون

خسارت سنگین اسکان پناهجویان افغان در پایگاه‌های ارتش آمریکا برای پنتاگون

بر اساس اعلام نهاد بازرسی کل پنتاگون، پایگاه‌های نظامی در آمریکا که در آنها ده‌ها هزار پناهجوی افغان استقرار پیدا کرده‌اند، خسارتی بالغ بر ۲۶۰ میلیون دلار متحمل شده‌اند به نحوی که در مواردی ساختمان های این پایگاه‌ها برای استفاده مجدد توسط سربازان نیاز به تعمیرات چشمگیر در دیوارها و لوله‌ها پیدا کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، در دو هفته آخر ماه اوت ۲۰۲۱ نیروی هوایی آمریکا بزرگترین عملیات خارج‌سازی در تاریخ خود را اجرا کرده و بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر را در عرض تنها ۱۷ روز از افغانستان خارج ساخت. بخش عمده مسافران را افغان‌هایی که از حکومت طالبان فرار می‌کردند تشکیل می‌دادند و هواپیماهای آمریکایی ده‌ها هزار از افغانها را طی این عملیات در ابتدای امر به چند پایگاه نظامی در کشورهای قطر، امارات متحده عربی، اسپانیا، ایتالیا، بحرین و آلمان منتقل کردند.

بسیاری از این پناهجویان افغان بعد از فرآیند پردازش، با هواپیما به هشت پایگاه نظامی در آمریکا منتقل شدند و در آنجا نیز ماه‌ها منتظر فرآیند بررسی ویزا و اسکان مجدد ماندند و در نهایت آخرین نفر از این افغانها در ماه فوریه مسکن نظامی خود را ترک کرد.

بازرس کل پنتاگون دریافت که حجم عظیمی از این افرادی که در مسکن‌های موقتشان در این پایگاه ها به سر بردند، باعث وارد آمدن فرسایش و آسیب قابل توجه به ساختمان‌ها و پادگان‌های داخل این پایگاه‌ها شدند.

بر اساس این گزارش، به عنوان مثال آسیب‌های وارده در جریان این عملیات موسوم به "عملیات استقبال از متحدان" منجر به این شد که برنامه آموزش گارد ملی ایندیا از پایگاه "کمپ آتربری" به پایگاه "فورت کمپبل" در کنتاکی منتقل شود.

این بازرس کل نتیجه‌گیری کرد، این تاسیسات باید با بازسازی "در شرایطی قرار بگیرند که در آنها امکان اجرای آموزش‌ها، تدارک برای رویدادهای آینده و بازگشت به عملیاتهای عادی مربوط به پایگاه ایجاد شود."

طبق این گزارش به عنوان مثال وزارت دفاع آمریکا، از بودجه ۲۶۰ میلیون دلاری که برای عملیات بازسازی تصویب کرد، حدود ۱۶ میلیون دلار را برای "کمپ آتربری" اختصاص داد "تا از جمله برای تعویض تشک ها و مبلمان و تعمیر کف، درها، پنجره ها، لوله کشی، سیستم های اعلام حریق و محوطه سازی" استفاده شود.

اما بازرس کل ارتش آمریکا همچنین اینکه تمامی تعمیرات درخواست شده توسط این هشت پایگاه صرفا ناشی از اقامت پناهجویان در آنجا باشد را مورد پرسش قرار داد.

به عنوان مثال، برای پایگاه "فورت مک کوی" که ۱۲۷۰۶ پناهنده را در خود جای داده بود، ۱۴۵.۶ میلیون دلار با هدف تعمیر ساختمان ها و لوله کشی اختصاص پیدا کرد در حالی که این مبلغ بیش از سه برابر بیشتر از مجموع مبلغ مورد نیاز برای بازسازی پایگاه‌های "فورت بلیس" و" فورت پیکت" که تعداد مشابهی از این پناهجویان را در خود جای داده بودند است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha