• سه‌شنبه / ۶ دی ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401100603316
  • خبرنگار : 50562

«داوود خادم» توجه می‌خواهد

«داوود خادم» توجه می‌خواهد

ایسنا/خوزستان مدیر اداره میراث فرهنگی شهرستان اندیمشک گفت: بقعه داوود خادم وضعیت مناسبی ندارد و مرمت اضطراری و استحکام بخشی این بقعه باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود.

هانی خادم در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جود پتانسیل‌های بسیار گردشگری در بخش الوار اندیمشک و غنی بودن میراث ارزشمند تاریخی این منطقه تاکید کرد: بقعه داوود خادم باید آن گونه که شایسته آن است مورد توجه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: متولیانی که عهده‌دار احیا و حفظ آثار ملی و میراث فرهنگی هستند؛ لازم است اعتباری را برای مرمت اصولی این بنای تاریخی تخصیص دهند.

او با اشاره به اینکه بقعه داوود خادم بسیار صعب‌العبور است و هر وسیله نقلیه‌ای امکان دسترسی راحت به آن را ندارد خاطرنشان کرد: هم‌اکنون این بقعه توسط معتمدان، شورا، بسیج و دهیاری‌ منطقه محافظت می‌شود.

بقعه داوود خادم از جاهای دیدنی اندیمشک در استان خوزستان محسوب می‌شود و در روستای شیخ در اطراف شهر واقع شده است. این بنای تاریخی ملی ثبت شده است.

بیشتر در این باره بدانید:

معرفی مقبره‌ «داوود خادم» در شهرستان اندیمشک

بقعه داوود خادم یکی از دیدنی‌ترین جاذبه‌های شهرستان اندیمشک و استان خوزستان است که در روستای کم‌جمعیت شیخ واقع‌ شده است. این بنا جنبه‌ تاریخی دارد و به همین دلیل علاقه‌مندان به تاریخ را نیز به خود جذب کرده است. این مقبره با سنگ ساخته‌ شده و دارای تزیینات خاصی نیست.

مقبره داود خادم مربوط به دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در تاریخ ششم اسفند ۱۳۸۵ با شماره ثبت ۱۷۴۰۳ به ‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha