حجتالاسلام علی محمد لروند در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه(س)، در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به حضور فعال حضرت زهرا(س) در سطح جامعه، اظهار کرد: ایشان در دوره و زمانهای در اجتماع حضور پیدا کرده و فعالیت اجتماعی داشت که در سالهای قبل از حیات حضرت زهرا(س) به دختران اجازه حیات نمیدادند و دختران را مایه ننگ دانسته و برخی از قبایل حجاز دختران را از همان بدو تولد زنده بگور میکردند.
وی ادامه داد: در زمان حیات مبارک حضرت زهرا(س) حتی در کشورهای دیگری مثل هندوستان و روم باستان همین تفکر در مورد زنان وجود داشت و با وجود همه اینها پیامبر مکرم اسلام(ص) نه فقط دخترش را زنده بگور نکرده و ایشان را تکریم می کرد، بلکه بر دستان دخترش بوسه میزد.
امام جمعه کنگاور تاکید کرد: حضرت زهرا(س) در شرایطی که زنان حق حضور در اجتماع را نداشتند برای دفاع از حقش در قضیه فدک در اجتماع حاضر شده و یا در دفاع از حضرت علی(ع) در کوچه کتک خورد و همه اینها جلوه های حضور حضرت زهرا(س) در سطح اجتماع در دورانی است که زن هیچ جایگاه اجتماعی در جامعه نداشت.
لروند با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) یک الگوی تمام عیار برای زنان و دختران است، افزود: یکی از مواردی که ضرورت الگوبرداری از سبک زندگی فاطمی برای نسل جوان به ویژه دختران را نشان میدهد، نحوه انتخاب همسر حضرت زهرا(س) است.
لروند با اشاره به معیارهای حضرت زهرا(س) برای انتخاب همسر، گفت: حضرت زهرا(س) با وجود اینکه خواستگاران متعددی از افراد مهم که جزو متمکنین جامعه هم بودند داشت، اما به هیچ کدام از آنها پاسخ مثبت نداد، چون معیارهای دیگری جز ثروت مد نظر حضرت فاطمه(س) بود و برایش داشتن خانه و زندگی آنچنانی اولویت نبود.
لروند تاکید کرد: اولویت مهم حضرت زهرا(س) در انتخاب همسر ایمان به خدا، مردانگی، مروت، صداقت، دلسوزی و دیگر صفات نیک انسانی بود و بر مبنای همین معیارها هم توانست بهترین و شیرینترین زندگی دنیا را در کنار همسرش تجربه کند.
وی در ادامه با بیان اینکه حضرت زهرا(س) در طول زندگی مشترک خود با امام علی(ع) همواره همراه همسرش بود، گفت: ایشان هرگز به سمت تجملات نرفت و هیچ گاه همسرش را در مضیقه قرار نداد و از این حیث می تواند الگوی خیلی خوبی برای زنان و دختران جامعه باشد.
لروند با بیان اینکه تربیت فرزند در زندگی حضرت زهرا(س) جایگاه ارزشمندی داشت، گفت: ایشان در تربیت فرزندانشان سنگ تمام گذاشتند.
انتهای پیام
نظرات